به وبلاگ آموزشی تمام دروس دبیرستان خوش آمدید

 

جاوا : بازی زیبا و جذاب Driver 3R
 
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

بازی زیبا و جذاب Driver 3R

بازی های جاوا به علت این که بر روی اکثر گوشی های موبایل قابل نصب و اجرا میباشد دارای طرفداران زیادی میباشد. اما به هیچ عنوان نمیتواند رقیبی برای بقیه سیستم عامل ها باشد. نه الان بلکه در آینده نیز همین روال ادامه خواهد داشت. بازی ای که امروز برای شما آماده کرده ایم درایور ۳ نام دارد که هم اکنون از مرجع تخصصی موبایل قابل دریافت میباشد.



 


 

 
 
آندروید : برنامه ریزی با نرم افزار Alarm Clock Xtreme v2.02
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

برنامه ریزی با نرم افزار Alarm Clock Xtreme v2.02

توسط نرم افزار کاربردی Alarm Clock Xtreme v2.02 دیگر خواب نمی مانید. دچار کمبود خواب نمی شوید. در یک کلام هم میتوانید خواب خود را مدیریت کنید و هم می توانید یک نرم افزار آلارم برای گوشی همراه خود داشته باشید. این نرم افزار کاربردی مخصوص سیستم عامل آندروید میباشد که هم اکنون از مرجع تخصصی موبایل قابل دریافت می باشد.




 
 
 
آندروید : تنظیم صدا با Audio Player WithEQ v1.742
 
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

تنظیم صدا با Audio Player WithEQ v1.742

توسط نرم افزار فوق العاده کاربردی و کم حجم Audio Player WithEQ v1.742 کاربران آندروید می توانند صدای گوشی خود را تنظیم نمایند. در حقیقت با تنظیم المان های موجود کیفیت صدای گوشی خود را می توانند بهتر کنند. این نرم افزار کم حجم هم اکنون از مرجع تخصصی موبایل قابل دریافت می باشد.




 
 
 
آندروید : نرم افزار Circlelauncherlight v1.3
 
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

نرم افزار Circlelauncherlight V1.3

نرم افزار Circlelauncherlight در گوشی ها دارای سیستم عامل آندروید و در دسکتاپ خود یک widget به شکل و شمایل بالا داشته باشید. بدین صورت که می توانید به صورت یک دایره مدور برنامه های مورد علاقه خود را لیست کرده و شرکات های ان را در دستکتاپ خود داشته باشید. این widget از مرجع تخصصی موبایل قابل دریافت میباشد.




 
 
 
نوکیا سری 60 v5 : لذت نقاشی با Magic Brush lite Painting
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

لذت نقاشی با Magic Brush lite Painting

این نرم افزار یک نرم افزار نقاشی برای گوشی های سری ۶۰ ورژن ۵ است. اما نه یک نرم افزار عادی! طیف گستره مجموعه قلم های این برنامه به شما امکان ایجاد یک نقاشی حرفه ای را فقط با ضربه زدن روی صفه نمایش می دهد. این نرم افزار بر روی گوشی های سیمبیان سری ۶۰ ورژن ۵ قابل اجرا است.




 


           
سه شنبه 26 بهمن 1389برچسب:, :: 20:8
سعید مرادی

نحوه‌ي دريافت كتابهاي الكترونيكي

براي دريافت و ذخيره كتابها در رايانه خود روي لينك مربوط به دريافت سوال كليك راست نموده و گزينه‌ي save target as را انتخاب نماييد.

لطفاً در صورت وجود هر گونه مشكل در لينكها و يا ساير موارد ، مدير سايت را مطلع نماييد.

بازديد كننده گرامي: در صورتيكه كه فكر مي‌كنيد اين وب سايت مي‌تواند براي ديگران نيز مفيد باشد لينك آنرا در وب سايت و يا وبلاگ خود قرار دهيد. آدرس سايت ما www.shahed-emam.ir مي‌باشد.

27- آموزش نرم افزار Virtual PC

 اين نرم افزار كه كامپيوتر مجازي ناميده مي‌شود مي‌تواند به طور همزمان چند سيستم عامل را بكار اندازد. البته در حالت عادي مي‌توان چند سيستم عامل را در يك كامپيوتر نصب كرد . در اين حالت در يك زمان مي‌توان فقط يكي از آنها را استفاده كرد و براي رفتن به سيستم عامل ديگر بايد كامپيوتر ريستارت شود ولي بكمك اين نرم افزار قادر هستيم در يك زمان از چند سيستم عامل استفاده كنيم مثلاً ويندوز ويستا و ويندوز XP و ديگر نيازي به ريستارت كردن نيز وجود ندارد.

  دريافت كتاب الكترونيكي با حجم 223 كيلوبايت

26- چگونه در گوگل حستجوي موفقي داشته باشيم

 اين مطلب شگردهاي يك جستجوي موفق در سايت گوگل را آموزش مي‌دهد.

  دريافت كتاب الكترونيكي با حجم 59 كيلوبايت

25- نحوه پسورد گذاري بر روي CD

 اين مطلب كوتاه يك صفحه‌اي، نحوه گذاشتن پسورد بر روي يك CD را آموزش مي‌دهد.

  دريافت كتاب الكترونيكي با حجم 43 كيلوبايت

24- آموزش Partition Magic 8

 اگر از پارتيشن بندي هارد خود راضي نيستيد و مي‌خواهيد بدون از دست دادن اطلاعات پارتيشن بندي آنرا عوض نماييد اين كتاب را مطالعه كنيد. Partition Magic يكي از قويترين نرم افزارها در اين زمينه است كه در اين كتاب نسخه 8 آن آموزش داده شده است.

  دريافت كتاب الكترونيكي با حجم 190 كيلوبايت

23- نحوه شبكه نمودن دو كامپيوتر با يكديگر به زباني ساده

 اگر در منزل دو كامپيوتر داريد مثلاً يك لپ تاب و يك PC براحتي مي‌توانيد انها را به متصل نموده و از امكانات يك شبكه استفاده نماييد مثل برخي بازيهاي مهيج كه حالت تحت شبكه دارند. انجام اينكار هيچگونه سخت افزار خاصي نياز ندارد فقط به يك كابل كراس نياز داريد كه آن را نيز ميتوان با هزينه اندكي تهيه نمود.

  دريافت كتاب الكترونيكي با حجم 264 كيلوبايت

22- آموزش نرم افزار NetSupport School -قويترين نرم افزار مديريت كلاس درس در تحت شبكه

به نظر من يادگيري اين نرم افزار براي هر معلمي واجب است. اين نرم افزار قويترين نرم افزار مديريت كلاس در حالت شبكه مي‌باشد. اين نرم افزار امكانات بسيار زيادي دارد كه بهتر است كتابچه‌ي آن را مطالعه فرماييد تا با آنها آشنا شويد. يكي از بهترين امكانات اين نرم افزار امكان توليد و اجراي آزمونهاي الكترونيكي توسط آن است در اين نوع آزمونها دانش‌آموزان توسط رايانه به سوالات پاسخ مي‌دهند و قلم و كاغذي در ميان نيست در انتهاي آزمون نيز نمرات مشخص ميشود.(قابل توجه معلماني كه  از تصحيح برگه نفرت دارند)

  دريافت كتاب الكترونيكي با حجم 1.43 مگابايت

21- آموزش نرم افزار Netop School - نرم افزار مديريت كلاس در تحت شبكه

يكي از مهمترين روشهاي بكارگيري كامپيوتر در آموزش ، استفاده از كارگاههاي IT مدارس براي اين منظور است. براي مديريت كلاس درس در اين حالت نرم افزارهاي مختلفي وجود دارد كه يكي از آنها Netop School مي‌باشد. البته يكي از قويترين نرم افزارها در اين مورد NetSupport School مي‌باشد كه آموزش كامل آنرا نيز در همين بخش قرار داده‌ايم.

  در يافت كتاب الكترونيكي با حجم 1.58 مگابايت

20- آموزش تعاملي(ساخت آزمون) به كمك نرم‌افزار Flash

اين كتاب الكترونيكي كمك بسياري به معلمان براي توليد محتواي آموزشي تعاملي خواهد داشت. يكي از مهمترين اصول محتواي آموزشي تعاملي بودن آنست به كمك اين آموزش معلمان مي‌توانند نحوه ساخت آزمونهاي الكترونيكي توسط نرم افزار فلش را بياموزند.

  در يافت كتاب الكترونيكي با حجم 422 كيلوبايت

19- ارسال فايل بكمك خط تلفن بدون استفاده از اينترنت

برنامه Hyper Terminal يكي از جالبترين بخشهاي ويندوز است كه اكثر كاربران با آن آشنايي ندارند. بوسيله اين برنامه مي‌توان بدون استفاده از اينترنت فايل ارسال نمود. كار با آن نيز بسيار راحت است. حتي مي‌توان در صفحه مخصوص آن با دوستي كه ارتباط برقرار نموده‌ايم چت نوشتاري داشته باشيم.

  در يافت كتاب الكترونيكي با حجم 56 كيلوبايت

18- چگونگي مخفي نمودن درايوها

براي اينكه بتوانيد هر يك از درايوهاي هارد خود را مخفي نماييد اين مطلب يك صفحه‌اي را مطالعه كنيد.

  در يافت كتاب الكترونيكي با حجم 47 كيلوبايت

17- آموزش  مقدماتي Flash MX

اين كتاب شما را با مقدمات برنامه معروف فلش آشنا مي‌سازد

در يافت کتاب الکترونيکي با حجم 301 كيلو بايت

16- آموزش  كامل و جامع  Excel

اين هم يك آموزش كامل و جامع براي Excel

در يافت کتاب الکترونيکي با حجم 1.10 مگابايت

15- آموزش  فرمول نويسي در ورد

 همه مي‌دانيم كه در محيط معمولي ورد براحتي نمي‌توان فرمولهاي رياضي و غيره را نوشت. اما در ورد گزينه‌اي بنام Equetion Editor وجود دارد كه ابزار قدرتمندي براي فرمول نويسي است. اين گزينه به طور معمول در ورد نصب نمي شود اگر مي‌خواهيد نحوه نصب و استفاده از آن را بياموزيد اين كتاب را مطالعه فرماييد.

در يافت کتاب الکترونيکي با حجم 659 كيلوبايت

14- آموزش   Download Accelerator Plus

 به جرات مي‌توان گفت DAP قويترين نرم افزار مديريت دانلود مي‌باشد. توسط اين نرم افزار مي‌توانيد چندين فايل را همزمان دانلود كنيد و يا هر موقع اتصال شما قطع شد فقط باقي مانده آن فايل را بعداً دانلود مي‌كند سرعت دانلود را نيز تا حدود 4 برابر افزايش مي‌دهد.

در يافت کتاب الکترونيکي با حجم 121 كيلوبايت

13- آموزش  deep freez

  اگر مي‌خواهي براي هميشه از شر ويروسها خلاص شويد اگر مي‌خواهيد يك ويندوز براي هميشه نصب نماييد اين كتابچه الكترونيكي را مطالعه كنيد. deep freez برنامه‌اي است كه وقتي روي سيستم نصب مي‌شود درايوهاي انتخاب شده توسط شما را منجمد مي‌كند يعني حتي اگر ان درايو فرمت شود با يك ريستارت دوباره به حالت اول خود باز مي‌گردد.

در يافت کتاب الکترونيکي با حجم 438 كيلوبايت

12- آموزش  Visual Basic 6

  اين كتاب الكترونيكي كه از سايت تبيان دريافت شده است به درد تمام دانش‌آموزان سال سوم رياضي، و همه كساني كه علاقه‌مند به يادگيري برنامه نويسي با ويژوال بيسيك هستند ميخورد. اگر خواستيد نرم افزار آن را نيز دانلود كنيد در سايت تبيان وجود دارد ، هم نسخه كامل و هم نسخه پورتابل

در يافت کتاب الکترونيکي با حجم 790 كيلوبايت

11- اين هم آموزش برنامه Maple يكي از معروفترين نرم‌افزارهاي رياضي

اين كتاب را هر جايي پيدا نمي‌كنيد شخصاً براي پيدا كردن آن چند روز وقت گذاشتم و اونهم آموزش كامل نرم‌افزار Maple مي‌باشد. برخي از تواناييهاي اين نرم افزار معروف عبارتند از تجزيه اعداد، جبر خطي، عمليات روي ماتريسها، حل معادلات و دستگاه معادلات جبري، حل رابطه‌هاي بازگشتي، رسم نمودارهاي دوبعدي ضمني، حدگيري، مشتق گيري و انتگرال گيري از توابع، حل معادلات ديفرانسيل، رسم نمودار سه بعدي و غيره

در يافت کتاب الکترونيکي با حجم 1.61 مگابايت

10- آموزش ساخت CD هاي اتوران با برنامه معروف Multimedia Builder

اين كتاب 34 صفحه‌اي در 12 جلسه به طور كامل نرم افزار مالتي مديا بيلدر را به صورت تصويري آموزش مي‌دهد. همانطور كه مي‌دانيم برنامه مالتي مديا بيلدر يكي از پرطرفدارترين برنامه‌هاي ساخت چندرسانه‌اي و سي دي هاي اتوران مي‌باشد. اين برنامه مي‌تواند يكي از ابزارهاي مناسب براي دانش‌آموزان و معلمان باشد تا بوسيله آن پروژه‌هاي چند رسانه‌اي خود را در كمترين زمان توليد نمايند.

در يافت کتاب الکترونيکي با حجم 1.13 مگابايت

9- آشنايي با قطعات سخت افزاري و نحوه اسمبل نمودن كامپيوتر

این برنامه یک کتاب الکترونیکی فارسی می باشد که ابتدا شما را با قطعات یک کامپیوتر آشنا کرده و انواع آنها را نام برده و به صورت تصویری توضیح داده است و سپس آموزش کامل مونتاژ یا اسمبل یا سرهم کردن قطعات یک سیستم رایانه ای را آموزش می دهد. این کتاب به صورت یک فایل PDF‌ در 44 صفحه تهیه شده است

در يافت کتاب الکترونيکي با حجم 642 کيلوبايت

8- سه ترفند اساسي براي فزايش سرعت اينترنت

اين ترفندها را ما آزمايش كرديم و واقعاً مفيد بود. حتماً شما هم آنها را در كامپيوتر خود اعمال كنيد. اين مطلب به صورت pdf و در 4 صفحه تهيه شده است.

در يافت کتاب الکترونيکي با حجم 129 کيلوبايت

7- كنكوريها حتماً اين مطلب را بخوانند

نکاتي مهم و اساسي در مورد جنبه‌هاي مختلف آمادگي براي كنكور ، از قبيل نحوه‌ي مطالعه، نحوه برنامه‌ ريزي براي كنكور و روشهاي تست زني كه در 8 صفحه و بصورت pdf تهيه شده است.

در يافت کتاب الکترونيکي با حجم 152 کيلوبايت

6- نکات طلايي در مورد درس و مطالعه

نکاتي مهم و طلايي در مورد چگونگي مطالعه که در دو صفحه تهيه شده است. اين کتاب به صورت pdf مي‌باشد.

در يافت کتاب الکترونيکي با حجم 59 کيلوبايت

5- مرجع کامل ترفندهاي ويندوز و رجيستري

اين هم کتابي کامل براي يادگيري نحوه‌ي ايجاد تغييرات در رجيستري. همانطور که مي‌دانيد مي‌توان از طريق ايجاد تغييرات در رجيستري تمام قسمتهاي ويندوز را تحت کنترل خود داشته باشيم حتي آن تغييراتي که ظاهراً تحت کنترل ما نيستند. اين کتاب به صورت pdf مي‌باشد.

در يافت کتاب الکترونيکي با حجم 1.42 مگابايت

4- آموزش 100 ترفند بسيار مهم در مورد ويندوز

اين کتاب شامل 100 ترفند بسيار کاربردي در مورد ويندوز مي‌باشد. اين کتاب با فرمت pdf تهيه شده است.

در يافت کتاب الکترونيکي با حجم 275 کيلوبايت

3- آموزش قدم به قدم هک

اين هم کتابي کامل براي آنها که دوست دارند وارد دنياي هک و هکرها شوند.اين کتاب به صورت pdf مي‌باشد.

در يافت کتاب الکت

           
سه شنبه 26 بهمن 1389برچسب:, :: 20:2
سعید مرادی

نمونه سوالات مسابقات آزمايشگاهي شيمي
رديف توضيحات لينك دانلود
1 پنجمين دوره مسابقات آزمايشگاهي كشوري ، اصفهان 83 دريافت با حجم 279 كيلوبايت
2 ششمين دوره مسابقات آزمايشگاهي كشوري، يزد 84 دريافت با حجم 236 كيلوبايت
3 مرحله استاني ، استان يزد، تئوري و عملي ، ارديبهشت 86 دريافت با حجم 272 كيلوبايت
4 مرحله استاني ، استان اصفهان، تئوري و عملي ، فروردين 86 دريافت با حجم 247 كيلوبايت
5 مرحله استاني ، استان اصفهان، تئوري و عملي ، فروردين 85 دريافت با حجم 193 كيلوبايت
6 سوالات مسابقات آزمايشگاهي المپياد 2007 دريافت با حجم 178 كيلوبايت
7 مرحله استاني ، استان اصفهان، تئوري و عملي ، دريافت با حجم 553 كيلوبايت
8 مرحله استاني ، استان يزد، تئوري و عملي ، ارديبهشت 85 دريافت با حجم 250 كيلوبايت
9 هشتمين دوره مسابقات آزمايشگاهي كشوري، مشهد 1386 دريافت با حجم 339 كيلوبايت



           
سه شنبه 26 بهمن 1389برچسب:, :: 19:59
سعید مرادی

ارسال: #1
)

رديف توضيحات لينك دانلود
1 دبيرستان شاهد امام
تنها کاربرانی که عضو تالار گفتگوی ایرانیان هستند قادر به مشاهده لینک های مطلب می باشند . جهت مشاهده لینک ها باید در انجمن عضو شوید . جهت عضویت اینجا کلیک کنید .
2 دي ماه 83 شاهد امام
تنها کاربرانی که عضو تالار گفتگوی ایرانیان هستند قادر به مشاهده لینک های مطلب می باشند . جهت مشاهده لینک ها باید در انجمن عضو شوید . جهت عضویت اینجا کلیک کنید .
3 دي ماه 84 كشوري گروه 1
تنها کاربرانی که عضو تالار گفتگوی ایرانیان هستند قادر به مشاهده لینک های مطلب می باشند . جهت مشاهده لینک ها باید در انجمن عضو شوید . جهت عضویت اینجا کلیک کنید .
4 دي ماه 84 كشوري گروه 2
تنها کاربرانی که عضو تالار گفتگوی ایرانیان هستند قادر به مشاهده لینک های مطلب می باشند . جهت مشاهده لینک ها باید در انجمن عضو شوید . جهت عضویت اینجا کلیک کنید .
5 دبيرستان آبسال تهران
تنها کاربرانی که عضو تالار گفتگوی ایرانیان هستند قادر به مشاهده لینک های مطلب می باشند . جهت مشاهده لینک ها باید در انجمن عضو شوید . جهت عضویت اینجا کلیک کنید .
6 نمونه سوال شيمي1استان اصفهان
تنها کاربرانی که عضو تالار گفتگوی ایرانیان هستند قادر به مشاهده لینک های مطلب می باشند . جهت مشاهده لینک ها باید در انجمن عضو شوید . جهت عضویت اینجا کلیک کنید .
7 شهريور ماه 86 شهرستان آمل
تنها کاربرانی که عضو تالار گفتگوی ایرانیان هستند قادر به مشاهده لینک های مطلب می باشند . جهت مشاهده لینک ها باید در انجمن عضو شوید . جهت عضویت اینجا کلیک کنید .
8 اسفند ماه 84 كشوري
تنها کاربرانی که عضو تالار گفتگوی ایرانیان هستند قادر به مشاهده لینک های مطلب می باشند . جهت مشاهده لینک ها باید در انجمن عضو شوید . جهت عضویت اینجا کلیک کنید .
9  دي ماه 86 دبيرستان ايثارگران
تنها کاربرانی که عضو تالار گفتگوی ایرانیان هستند قادر به مشاهده لینک های مطلب می باشند . جهت مشاهده لینک ها باید در انجمن عضو شوید . جهت عضویت اینجا کلیک کنید .
10 سوالات شيمي 1 و 2  پيش دانشگاهي با فرمت ورد
تنها کاربرانی که عضو تالار گفتگوی ایرانیان هستند قادر به مشاهده لینک های مطلب می باشند . جهت مشاهده لینک ها باید در انجمن عضو شوید . جهت عضویت اینجا کلیک کنید .
11 سوالات شيمي پيش فصل 1 و 2
تنها کاربرانی که عضو تالار گفتگوی ایرانیان هستند قادر به مشاهده لینک های مطلب می باشند . جهت مشاهده لینک ها باید در انجمن عضو شوید . جهت عضویت اینجا کلیک کنید .
12  سوالات كنكور 85 تا 87 شيمي پيش دانشگاهي
تنها کاربرانی که عضو تالار گفتگوی ایرانیان هستند قادر به مشاهده لینک های مطلب می باشند . جهت مشاهده لینک ها باید در انجمن عضو شوید . جهت عضویت اینجا کلیک کنید .



           
سه شنبه 26 بهمن 1389برچسب:, :: 19:44
سعید مرادی

درباره نمونه سوالات

كليه نمونه سوالات موجود در اين صفحه به همراه موارد ديگر به صورت يكجا در نرم افزار بانك سوالات كه توسط دبيرستان شاهد امام‌خميني تهيه شده است وجود دارد توصيه مي‌شود در صورت تمايل نسبت به تهيه اين نرم افزار اقدام فرماييد. در ضمن تمامي نمونه سوالات با فرمت pdf تهيه شده‌اند و با نرم افزار Adobe reader قابل مشاهده هستند. براي دريافت و ذخيره سوالات در رايانه خود روي لينك مربوط به دريافت سوال كليك راست نموده و گزينه‌ي save target as را انتخاب نماييد.

لطفاً در صورت وجود هر گونه مشكل در لينكها و يا ساير موارد ، مدير سايت را مطلع نماييد.

بازديد كننده گرامي: در صورتيكه كه فكر مي‌كنيد اين وب سايت مي‌تواند براي ديگران نيز مفيد باشد لينك آنرا در وب سايت و يا وبلاگ خود قرار دهيد. آدرس سايت ما www.shahed-emam.ir مي‌باشد.

اين وب سايت هيچگونه مسئوليتي در قبال مشكلات احتمالي موجود در نمونه سوالات ندارد.

براي مشاهده نمونه سوالات مربوط به هر درس روي لينك آن در جدول زير كليك نماييد.
1- دين و زندگي 2 2- زبان انگليسي 2
3- ادبيات فارسي 2 4- زبان فارسي 2
5- آموزش دفاعي 6- آمار و مدلسازي
7- عربي 2 (غير انساني) 8- هندسه 1
9- جغرافيا (غير انساني) 10- فيزيك 2
11- شيمي 2 12- رياضي 2
13- عربي 2 (دوم انساني) 14- اقتصاد (دوم انساني)
15- جامعه شناسي 1 16- جغرافي دوم انساني
17- تاريخ ادبيات ايران و جهان1 18- تاريخ ايران و جهان 1
19- زيست شناسي 1 (دوم تجربي)  
نمونه سوالات دين و زندگي 2
رديف توضيحات لينك دانلود
1 دبيرستان آبسال تهران نمونه 1 دريافت نمونه سوال
2 دبيرستان شاهد امام نمونه 1 دريافت نمونه سوال
3 دبيرستان شاهد امام نمونه2 دريافت نمونه سوال
4 دي ماه 83 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
5 دي ماه 84 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
6 خرداد ماه 86 دبيرستان شهيد نجفي اراك دريافت نمونه سوال
7 دي ماه 86 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
8 خرداد ماه 87 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
نمونه سوالات زبان انگليسي 2
رديف توضيحات لينك دانلود
1 خرداد 83 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
2 دي ماه 83 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
3 خرداد 84 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
4 دي ماه 84 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
5 فروردين 85 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
6 خرداد ماه 87 دبيرستان شهيد نجفي اراك دريافت نمونه سوال
7 خرداد ماه 87 دبيرستان شاهد امام خميني اراك دريافت نمونه سوال
8 خرداد ماه 87 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
نمونه سوالات ادبيات فارسي 2
رديف توضيحات لينك دانلود
1 دبيرستان شاهد امام نمونه 1 دريافت نمونه سوال
2 دبيرستان شاهد امام نمونه 2 دريافت نمونه سوال
3 دبيرستان شاهد امام نمونه 3 دريافت نمونه سوال
4 خرداد 84 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
5 دي ماه 85 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
6 خرداد 86 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
7 دي ماه 86 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
8 خرداد ماه 87 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
9 خرداد ماه 87 دبيرستان شهيد نجفي اراك دريافت نمونه سوال
نمونه سوالات زبان فارسي 2
رديف توضيحات لينك دانلود
1 دبيرستان شاهد امام نمونه 1 دريافت نمونه سوال
2 دي ماه 79 دبيرستان شكرايي دريافت نمونه سوال
3 خرداد ماه 80 دبيرستان شكرايي دريافت نمونه سوال
4 خرداد ماه 81 دبيرستان صمصامي دريافت نمونه سوال
5 خرداد ماه 82 دبيرستان شكرايي دريافت نمونه سوال
6 خرداد ماه 83 دبيرستان صمصامي دريافت نمونه سوال
7 خرداد ماه 83 دبيرستان شكرايي دريافت نمونه سوال
8 خرداد ماه 84 دبيرستان صمصامي دريافت نمونه سوال
9 خرداد ماه 84 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
10 خرداد ماه 84 دبيرستان شكرايي دريافت نمونه سوال
11 خرداد ماه 86 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
12 خرداد ماه 86 دبيرستان شهيد نجفي اراك دريافت نمونه سوال
13 دي ماه 86 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
14 خرداد ماه 87 دبيرستان شاهد امام خميني اراك دريافت نمونه سوال
15 خرداد ماه 87 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
نمونه سوالات آموزش دفاعي 
رديف توضيحات لينك دانلود
1 دبيرستان شاهد امام نمونه 1 دريافت نمونه سوال
2 دبيرستان شاهد امام نمونه 2 دريافت نمونه سوال
3 دبيرستان شاهد امام نمونه 3 دريافت نمونه سوال
4 خرداد ماه 86 دبيرستان شهيد نجفي اراك دريافت نمونه سوال
5 دي ماه 86 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
6 خرداد ماه 87 دبيرستان شاهد امام خميني اراك دريافت نمونه سوال
7 خرداد ماه 87 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
نمونه سوالات آمار و مدلسازي
رديف توضيحات لينك دانلود
1 دبيرستان آبسال تهران نمونه 1 دريافت نمونه سوال
2 دبيرستان آبسال تهران نمونه2 دريافت نمونه سوال
3 دبيرستان آبسال تهران نمونه 3 دريافت نمونه سوال
4 دبيرستان شاهد امام نمونه 1 دريافت نمونه سوال
5 دبيرستان شاهد امام نمونه 2 دريافت نمونه سوال
6 دبيرستان شاهد امام نمونه 3 دريافت نمونه سوال
7 دبيرستان شاهد امام نمونه 4 دريافت نمونه سوال
8 دبيرستان فرزانگان نمونه 1 دريافت نمونه سوال
9 دبيرستان فرزانگان نمونه 2 دريافت نمونه سوال
10 خرداد 83 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
11 دي ماه 84 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
12 فروردين 85 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
13 نمونه سوال خرداد استان اصفهان دريافت نمونه سوال
14 نمونه سوال نوبت اول استان اصفهان دريافت نمونه سوال
15 خرداد ماه 86 دبيرستان شهيد نجفي اراك دوم رياضي دريافت نمونه سوال
16 خرداد ماه 86 دبيرستان شهيد نجفي اراك سوم تجربي دريافت نمونه سوال
17 دي ماه 86 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
18 خرداد ماه 87 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
           
سه شنبه 26 بهمن 1389برچسب:, :: 19:38
سعید مرادی

 

١. مرگ

 

ویلیام باتلر یتس

 

ترجمه: مریم صفرزاده

 

نه هراس و نه امید

هیچ یک جانوری رو به مرگ را به یاری بر نمی خیزند،

کسی سراسر هراس و امید

پایان خویش را انتظار می کشد،

او بارها مُرد ،

و بارها از نو برخاست.

 

مردی بزرگ،

که سرافراز و غرورناک

به جدال جانیان می رود،

سرنگونی زیستن را

به سخره می گیرد.

 

او تا بن ِ دندان با مرگ آشناست

آدمی، خود، مرگ را آفریده است

 

 

 

٢. شاعر

شاعران با ماه او را دیده بودند

در بخار ِ آه او را دیده بودند

 

گاه حرف ِ دیگران مشتی خیال است

لحظه ای کوتاه او را دیده بودند

 

عاقبت یک روز مسخ ِ کوچه ها شد

چشم ها ناگاه او را دیده بودند

 

چشم ها چون بادهای بی تفاوت

مثل مشتی کاه او را دیده بودند

 

پا به پای ساعت ِ دیوار بد شد

با زنی گمراه او را دیده بودند

 

ابرها دیدند شکل گرگ بوده ست

در کنار چاه او را دیده بودند

 

آهوان گفتند از او بیم دارند

پیش ِ یک روباه او را دیده بودند

 

او گرفتار ِ جنون ِ صرعیان شد

در تبی جانکاه او را دیده بودند

 

سایه ها گفتند با خود حرف می زد

سایه ها در راه او را دیده بودند

 

                                                  



           
سه شنبه 26 بهمن 1389برچسب:, :: 17:27
سعید مرادی

 

جنجال

 

شعری از چارلز بوکوفسکی

ترجمه : مریم صفرزاده

 

تو خیال می کنی

که این شعر

به سادگی خوانده می شود؛

اما واقعیت این است

که این نوشته

از یک شعر فراتر می رود

این دشنه ی گدایان است،

یک گل ِ لاله است،

سربازی ست که مادرید را

قدم رو می پیماید

این نوشته تو هستی

بر بستر مرگت،

این نوشته "لی بای" است

که زیر زمین می خندد

این نوشته شعری نفرین شده نیست.

اسبی ست که به خواب رفته

پروانه ای ست

در ذهن تو؛

جولانگاه شیطان است.

 

تو

این نوشته را بر صفحه ی کاغذ

 نمی خوانی

این صفحه است

که تو را می خواند

حس می کنی؟

مثل یک مار کبری ست

عقاب گرسنه ای ست

که اتاق را دور می زند.

 

این یک شعر نیست،

شعر ها کسالت آورند

و آدم را به خواب می برند.

این واژه ها

تو را به سوی جنونی تازه می رانند.

 

تو رستگار شده ای

و تو را در گستره ی نوری خیره کننده نشانده اند.

 

حالا

فیل با تو رویا می بیند

و طاق آسمان

خم می شود و می خندد.

 

حالا می توانی بمیری

با شکوه و پیروزمند

آنگاه که صدای موسیقی به گوش می رسد،

آنگاه که موسیقی می شوی،

نعره زنان

نعره زنان

نعره زنان

 

 

( متن انگلیسی را میتوانید اینجا بخوانید )

 

 

شعر تازه ای از: بابک دولتی

 

این سایه های گاه به گاه اتفاق نیست

آیا کسی به جز خود من در اتاق نیست؟!

 

در خانه فکر زلزله ای پرسه می زند

حتما میان این همه آجر وفاق نیست

 

چیزی شنیده است که هی زرد می شود

این التهاب ِ باغچه از اشتیاق نیست

 

طوری نشسته اند درختان ِ روبرو

انگار در قبیله ی آنها نفاق نیست

 

آه ای چنار ِ پیر ! در این خانه سر مکش

از شاخه های طایفه ات در اجاق نیست

 

یا ریشه هایتان یله در خون قرن هاست

یا نسبتی میان ِ درخت و چماق نیست

 

باید کمی برای خودم زندگی کنم

فردا هوای حوصله بر این سیاق نیست

 

با روزهای سرد زمستان چه می کند

این خانه ای که بر سر ِ او چتر طاق نیست

 

با کفش های خسته ی خود راه می روم

تا جاده ای که آخر ِ آن باتلاق نیست

 

باید برای خود بنویسم چه کرده ام

تکرار ِ تلخ ِ خاطره یک کار شاق نیست

 

حالا تو هی مقابل من قیل و قال کن

این شعر جای قافیه ای چون کلاغ نیست

 



           
سه شنبه 26 بهمن 1389برچسب:, :: 17:27
سعید مرادی

  

"چقدر فاصله تا بام آسمان مانده ست؟"

"چقدر تا به رسیدن مرا زمان مانده ست؟"

 

قبول کن به همین چند پرسش ساده ست

اگر که در تن انگشتهات جان مانده ست

 

تو پله پله از این شهر دور خواهی شد

اگر چه در تن او پای پلکان مانده ست

 

کدام شهر؟ که از او هنوز در گوش ات

تراکم مگس و زوزه ی سگان مانده ست

 

تو روی پله ی بعدی به فکر خواهی رفت

"درخت کوچه چگونه چنین جوان مانده ست؟"

 

تمام عمر به دنبال پله ی بعدی

چقدر صفحه از این کهنه داستان مانده ست

 

از این تلاش نفس گیر خسته خواهی شد

در آن زمان که تن ات سخت ناتوان مانده ست

 

وجود یخ زده ات مسخ خواب خواهد شد

نگاه مات تو در عمق کهکشان مانده ست

 

درست ثانیه ای که به خاک می افتی

هزار پله به پایان نردبان مانده ست

 

  

 

 

 



           
سه شنبه 26 بهمن 1389برچسب:, :: 17:27
سعید مرادی

خبر اول:

نشر افراز

پس از چاپ کتاب در زمینه های مختلف

بر آن شده است تا آثار پیشگامان غزل در دهه ی هفتاد را به چاپ برساند

یکی از معیارهای اصلی گزینش این شاعران مستقل بودن آنان است

شاعرانی که برای تثبیت خود به فوت و فن های خاص متوسل نشده اند

و شهرت آنان به سبب حمایتهای متنوع نمی باشد

از این رو میتوان غزلسرایان  این دوره را "شاعران مستقل " نیز خطاب کرد

از کسانی که تا به حال حضورشان در این مجموعه حتمی ست، می شود افراد زیر را نام برد

صالح سجادی، بابک دولتی، سید مهدی موسوی، علیرضا آشوری،  مهرداد نصرتی، محمد رضا رستم بیگلو، سیده زهرا بصارتی، مهدی چناری، محمد علی رضا زاده ، مجید معارف وند و نبراس میر رکنی

 

خبر دوم:

دوست شاعرم پوریا سوری مدتی ست که با نشریه ی فرهیختگان همکاری می کند

او در این روزنامه  صفحه ای ادبی دایر کرده که شنبه ها روی پیشخوان است

بی شک آنگونه که از پوریا سوری توقع می رود این صفحه ، صفحه ای متفاوت خواهد بود

 

 

 

 

 

تاریخ ِ کوهستان به دست ِ سنگهایش بود

فتح ِ تمام ِ قله ها از ننگهایش بود

 

درویش ، پای کوه از دیوانگی می زد

انگار کوه از دسته ی دلتنگهایش بود

 

تنبور ِ درویش از شکست و ریختن می گفت

پژواک؛ نوعی پاسخ ِ آهنگهایش بود

 

یک مرد ، همچون سنگها بر کوه چسبیده ست

مردی که ایامی زمان در چنگهایش بود

 

سربازِ ساسانی سرش را بر نمی گرداند

سرباز ِ ساسانی به فکر جنگهایش بود

 

از پیش ِ کوهستان دوباره گله رد می شد

در آخر ِ خط ، پیرها و لنگهایش بود

 

در گوسفندان اتفاقی رخ نخواهد داد

زیبایی ِ گله صدای زنگهایش بود

 

خورشید از یکرنگی ِ صخره گذر می کرد

خورشید ِ آواره ٬ دچارِ رنگهایش بود

 

در متن ِ شب ، اندیشه ای سنگی ترک برداشت

اندوه ِ کوهستان سقوط ِ سنگهایش بود

 

 

یک دختر

 

اثر: ازراپاوند

ترجمه: مریم صفرزاده

 

 

درخت وارد دستهایم شد،

شیره اش در بازوانم بالا رفت

درخت، وارونه در سینه ام قد کشیده است

و شاخ هاش به سان بازوها از وجودم بیرون زده

 

درخت تو هستی،

خزه تو هستی،

تو بنفشه هایی با نسیمی که بر آنها می گذرد

تو کودکی ، کودکی سرمست

و اینها به تمامی در چشمهای جهان احمقانه است

 

 



           
سه شنبه 26 بهمن 1389برچسب:, :: 17:27
سعید مرادی

 


این روزها خورشید را تاریک می بینم

و مرگ را چون اتفاقی نیک می بینم

 

چندی ست کابوسم درختانی ست افتاده

و زیستن را شاخه ای باریک می بینم

 

در جان ِ اشیا زندگی و مرگ را با هم

یک جمع ِ غیر قابل تفکیک می بینم

 

گندیدگی را در تن ِ یک میوه ی تازه

پوسیدگی را در لباسی شیک می بینم

 

من مرگ را هنگام ِ نقاشی ِ یک کودک

در رنگهای تند ِ یک ماژیک می بینم

 

این روزها من مرگ را مثل سلاحی گرم

بر گردن ام آماده ی شلیک می بینم

 

حس میکنم از ترس ِ مردن زنده می مانم

این روزها من مرگ را نزدیک می بینم

 



           
سه شنبه 26 بهمن 1389برچسب:, :: 17:27
سعید مرادی

 

چقدر خاک کنم نعش یاس هایم را

و روی هم بگذارم هراس هایم را

 

به غیر باخت ، قماری چنین نخواهد داشت

از آن نخست بریدند آس هایم را

 

زمین سوخته ام مانده است بی برکت

به جای نان نخریدند داس هایم را

 

بگو چه شد که خودم را دوباره گم کردم؟!

بگو چقدر بگردم لباس هایم را ؟

 

وزید بادی و روح مرا به غارت برد

نمی شنید کسی التماس هایم را

 

نمی شود که از آن زخم کهنه دم بزنم

شنود می کند این شب ، تماس هایم را

 

دلم خوش است به یک احتمال دور از دست

ز من اگر که نگیرند طاس هایم را

 

 



           
سه شنبه 26 بهمن 1389برچسب:, :: 17:27
سعید مرادی

 

بررسی جذب ونشر انرژی تابشی توسط اتم ها اطلاعات زیادی در مورد ساختمان

اتمی به ما میدهد .برای مطالعه این مبحث  شناخت ماهیت انرژی تابشی نیز

 تعریف مفاهیمی مانند  جذب ،نشر ،طیف خطی وپیوسته  ضروری به نظر

می رسد ........

برروی ادامه مطلب کلیک کنید

 


ادامه مطلب

 پس از آنکه تامسون توانست از طریق انحراف پرتو کاتدی در میدان الکتریکی

ومغناطیسی نسبت بار به جرم را در الکترون تعین کند . رابرت ملیکان موفق شد

بار الکترون را به طور دقیق تعیین کند .

در آزمایش ملیکان قطرات بسیارریزروغن تحت تابش اشعه  X   قرارداده میشوند

  قطرات روغن در این روش بار الکتریکی مثبت بدست می آورند و به همین علت

الکترون جذب میکنند از این رو با اندازه گیری بارهای قطرات روغن ، بار الکترون

 تعیین میشود....

لطفا برروی ادامه مطلب کلیک کنید

 

 


ادامه مطلب
 
   

اگر بین دو الکترود در یک محفظه شیشه ای مسدود که تا حد ممکن از هوا

 تخلیه شده باشد یک اختلاف ولتاژ بسیار قوی برقرار شود از الکترود منفی

 ( کاتد ) اشعه ای صادر میشود که به خط مستقیم سیر میکند این اشعه نامرئی

 بوده ودر محل برخورد با دیواره شیشه ای مقابل کاتد در آن موجب تلا لو میشود

به این اشعه ، اشعه کاتدی می گویند.... 

لطفا برروی ادامه مطلب کلیک کنید  

 


ادامه مطلب
 

نظریه VSEPRاگرچه درتوجیه شکل هندسی مولکولها بسیار موثراست

ولی در پاسخ به بسیاری ار نکات مربوط به ترکیبات نارسا به نظر می رسد

 بطور مثال مولکول BeH2 را در نظر میگیریم

اتم برلیوم در حالت عادی آرایش [He] 2S2را دارد این اتم برای تشکیل پیوند

 برانگیخته شده و آرایش [He]2S1 2P1را میگیرد بنابراین در مولکولBeH2   

 دو اربیتال Sاز اتم های ئیدروژن یک بار با اربیتال Sویک بار بااربیتال P از اتم

 بریلیوم همپوشانی میکنندوازآنجاییکه شکل وگسترش طولی اربیتالهای

 S  و Pمتفاوت است انتظار می رود دوپیوند  Be- H از نظر طول و قدرت پیوند

  یکسان نباشند در حالیکه مطالعات دانشمندان ثابت کرده که هر دو پیوند

از هر نظر یکسانند

 

در مثالی دیگر می توان طول پیوند ها را در اتان واتیلن مقایسه کرد به طور حتم

 طول پیوند C=C در اتیلن از طول پیوند C-C در مولکول اتان کوتاه تر است واین

 دور از انتظارنیست ولی انتظار می رود طول و انرژی  پیوند C-H در این دو

تر کیب یکسان باشد درحالیکه پیوند C-H  در اتیلن از نظر طول کوتاه تر واز

 نظر قدر ت پیوند قویتر از  پیوند C-H در اتان است

 

نظریه هیبریداسیون در توجیه مسائلی از این نوع بسیار قدرتمند است

لطفا برروی ادامه مطلب کلیک کنید.....

 
ادامه مطلب

شکل هندسی ترکیبات تعیین کننده بسیاری از ویژگی های آنان بوده وبسیاری از خواص آنان را توجیه میکند نظریه VSEPRکه براساس دافعه بین جفت الکترون ها استوار است یکی از نظریاتی است که می تواند شکل هندسی تر کیبات را تعین کند

مطابق این نظریه جفت الکترون های پیوندی وناپیوندی نسبت به هم طوری جهت گیری میکنند که نسبت به هم بیشترین فاصله را داشته وبر هم کمترین دافعه را اعمال کنند

در فصل 4 کتاب شیمی 2 جهت گیری بین 2   ,  3  ,   4  جفت الکترون بررسی

 شده است که در اینجا ضمن بررسی دقیق تر آنها جهت گیری بین 5 و 6 جفت الکترون نیز مورد بررسی قرار میگیرد

لطفا برروی ادامه مطلب کلیک کنید

 

 

 


ادامه مطلب
 

 

در رسم ساختار لوئیس مواد گاه مواردی پیش می آید که برای یک مولکول امکان رسم دو یا چند ساختار امکان پذیر است در این موارد برای انتخاب بهترین ساختار لوئیس تعیین بار قرار دادی اتم ها بسیار مفید واقع می شود

برای مطالعه چگونگی تعیین بار قراردادی برروی ادامه مطلب کلیک کنید

 

 


ادامه مطلب
 

  در بعضی از مولکولهارسم فقط یک ساختار لوئیس نمیتواند توجیه کننده

تمام ویژگی های مولکول باشد در این نوع مواد با اختصاص دادن  

دویاچند ساختار ویژگیهای  ماده را توجیه میکنیم به این شکل ها 

 فرم های رزونانسی میگویند

قابل دقت است که فرم های رزونانس از نظر تعداد اتم و تعداد الکترون

 و نحوه چید مان الکترون ها واز نظر سطح انرژی  کاملا برابرند وفقط

توزیع الکترونهای ظرفیت در آنها متفاوت است

 برای مطالعه بیشتر در این زمینه برروی ادامه مطلب کلیک کنید

 

 

 


ادامه مطلب
 با توجه به این که این روز ها دانش آموزان سال دوم مشغول

 

 فراگیری چگونگی رسم ساختار لوئیس و شکل هندسی

 تر کیبات هستند نکاتی در این رابطه رااینجا آورده ام

 امیدوارم مفید واقع شود

 لطفا برروی ادامه مطلب کلیک کنید

 


ادامه مطلب
 
 

به طور کلی وقتی در یک پیوند کووالانس اتم های در گیر پیوند همسان نبوده وبین آنها در قدرت الکترونگاتیوی اختلاف باشد ابر الکترونی پیوند بین اتم ها توزیع یکنواخت نداشته وبه سمت اتم الکترونگاتیوتر کشیده می شود در این شرایط بر روی اتم الکترو نگاتیو کسری از بار منفی-δ وبر روی اتم الکتروپزتیو کسری از بار مثبت+δ قرار می گیرد . واضح است که هر چه اختلاف الکترونگاتیوی بین اتم های در گیر پیوند بیشتر باشد بار های مثبت ومنفی بر روی اتم ها بزرگتر می شودچون در این حالت الکترون نه بطور کامل , بلکه بطور جزئی منتقل می شود میتوان گفت یک پیوند کووالانس قطبی هم ماهیت پیوند یونی وهم ماهیت کووالانسی دارد با افزایش هر چه بیشتر  اختلاف الکترونگاتیوی از خصلت کووالانس کاسته وبه خصلت یونی اضافه می شود به طوری که اگر اختلاف الکتر ونگاتیوی از 1.7 بیشتر باشد کشیدگی الکترون به سمت اتم الکترونگاتیو به قدری قوی صورت می گیرد که می توان گفت انتقال کامل الکترون صورت گرفته وپیوند از نوع  یونی است.

نکته قابل دقت این است که تنها اختلاف الکترونگاتیوی بیشتر از 1.7 نمی تواند تنها  عامل تعیین کننده درخصلت یک پیوند باشد به طور مثال در Be_F قدرت الکترونگاتیوی F برابر 4وقدرت الکترونگاتیوی Beبرابر 1.5است ولی با آنکه اختلاف برابر 2.5 می باشد این پیوند بیشتر خصلت کووالانس دارد علت این است که در ایجاد یک پیوند یونی علاوه بر اختلاف الکترونگاتیوی چگالی بار یون نیز موثر است چگالی بار یون برابر نسبت بار به شعاع (e/m)بوده ومعیاری از میزان پایداری یون است یونهایی که شعاع کوچک وبار بزرگی دارند ازچگالی بار بالایی داشته وناپایدارند ودر واقع تراکم بار برروی آنها مزاحمت ایجاد می کند از این رو این یونها تمایلی به تشکیل ندارند به طور مثال یون Be2+تنها یک لایه داشته ودارای دو بار کامل مثبت است واز چگالی باربالایی برخورداراست به  همین دلیل اتم بریلیم الکترون خود را به طور کامل در اختیار فلوئور قرار نمی دهد تا از تشکیل یون Be2+ جلوگیری کندازاین رو پیوند کاملا ماهیت یونی نداشته وکووالانسی قطبی است

به طور مشابه در H-F با آنکه  اختلاف الکترونگاتیوی در حد 1.9است ولی پیوند کووالانسی است چون شعاع یون در H+ خیلی کوچک ودر حد شعاع یک هسته است و چگالی بار بسیار بالاست و این یون جز در محیط های آبی که می تواند از طریق آب پوشی فشار بار خود را جبران کند تمایلی به تشکیل ندارد

پیوند B-Fدر BF3  نیز به دلیل چگالی بار بالا در یون B3+ به طور عمده خصلت کووالانس دارد   

 

 

 

 

           

منیزیم عنصری فلزی به رنگ سفید نقره ای است که در گروه 2وتناوب3

 جدول تناوبی قرار دارد . این عنصرکه توسط Humphrey Davyدانشمند

 انگلیسی  در سال 1808کشف گردید از الکترولیز نمک کلرید منیزیم و

همچنین از آب دریا بدست می آید.... .



ادامه مطلب
 

بارموثر هسته از جمله مفاهیمی است که در توجیه بسیار از تغییرات جدول از جمله انرژی یونش  شعاع اتمی الکترونگاتیوی و... بسیار اهمیت دارد ولی متاسفانه در  کتاب شیمی 2 دبیرستان بسیار کوتاه به  آن اشاره شده است تا آنجاکه مختصر بودن بیش از حد آن موجب شده درک آن برای دانش آموزان تا حدی مشکل  آفرین باشد

بخصوص اینکه چون اثر پوششی الکترونهای درونی از بالا به پاین افزایش می یابد غالبا این کج فهمی برای دانش آموزان ایجاد می گردد که بار موثر هسته از بالا به پایین کم می شود در حالی که می دانیم همراه با افزایش عدد اتمی در یک گروه از بالا به پایین با رموثر هسته هم بیشتر می شود به عبارت بهتر به علت افزایش اثر پوشش از بالا به پایین تدریجا اختلاف بار موثر هسته با عدد اتمی بیشتر می گردد

جدول ضمیمه  میزانی از جاذبه هسته را که پس ازاعمال اثرپوششی توسط الکترونهای لایه مختلف احساس می شود برای ۳۶ اتم اول نشان می دهد 

در صورتی که مایل به دیدن جدول هستید برروی ادامه مطلب کلیک کنید  


ادامه مطلب


           
دو شنبه 25 بهمن 1389برچسب:, :: 20:4
سعید مرادی

 

CFC ها

CFC ها موادی هستند که صدها مصرف گوناگون دارند. زیرا آنها تقریبا غیر سمی و مقاوم در برابر شعله بوده ، براحتی تجزیه نمی‌شوند. به خاطر چنین پایداری ، آنها تا 150 سال باقی خواهند ماند. گازهای CFC به آرامی تا ارتفاعات 40 کیلومتری صعود کرده و در آنجا تحت نیروی عظیم تشعشعات ماورای بنفش خورشید شکسته شده ، عنصر شیمیایی کلر را آزاد می‌کنند.

بعد از آزادی هر اتم کلر قبل از برگشت به زمین که سالها طول می‌کشد، حدود صد هزار مولکول اوزون را از بین می‌برد. سه و شاید پنج درصد لایه ازن در سطح جهان تاکنون توسط گازهای CFC تخریب شده است.

 

با تخریب ازن در لایه‌های بالای اتمسفر ، کره زمین اشعه ماورای بنفش دریافت می‌کند که موجب بروز سرطان پوست ، بیماری آب مروارید چشم و تضعیف سیستم دفاعی بدن می‌شود. با نفوذ بیشتر اشعه ماورای بنفش از لایه‌های اتمسفر ، اثرات آن روی سلامتی بدتر شده ، بهره‌دهی محصولات کشاورزی و جمعیت ماهی‌ها کاهش خواهد یافت و آسایش هر فرد روی این سیاره تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

تهدید اکوسیستم‌ها

کشورهای پیشرفته بیش از هفتاد هزار ماده شیمیایی مختلف تولید می‌کنند که بیشتر آنها بطور کامل از نظر ایمنی آزمایش نشده‌اند. استفاده نامحتاطانه از این مواد ، مواد غذایی و آب و هوای ما را آلوده کرده ، اکوسیستمهایی را که ما به آنها متکی هستیم، شدیدا" تهدید می‌کند.

راهیابی مواد شیمیایی به محیط زیست

مواد شیمیایی به بخش جدا نشدنی از زندگی روزانه ما تبدیل گشته‌اند. ما از وسایل رفاهی مانند پلاستیکها ، پودرهای رختشویی و آروزولها که از مواد شیمیایی ساخته شده‌اند، استفاده می‌کنیم. ولی اغلب از هزینه پنهانی که ناشی از آنهاست بی‌خبریم. نهایتا آنها از طریق محلهای دفن زباله ، زهکشیها و فاضلابها به آب و یا زمین راه پیدا می‌کنند.

مواد سمی در پلاستیک‌ها

اگر چه مصرف کنندگان به ندرت محصولات پلاستیکی را که روزانه ساخته می‌شود و بسته بندی‌ که در آن خرید می‌کنند، به مساله آلودگی سمی ربط می‌دهند، باید دانست که اکثر مواد شیمیایی که در تولید و ساخت پلاستیکها مورد استفاده قرار می‌گیرند، بسیار سمی هستند. برحسب درجه بندی EPA باید دانست که از 20 ماده شیمیایی که تهیه آنها موجب تولید بیشترین مقدار کل مواد زاید خطرناک می‌شود، پنج ماده شیمیایی از شش مورد اولی ، موادی هستند که بطور مستمر در صنایع پلاستیک‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

CFC )کلروفلوئوروکربن) ها ترکیبات حاوی کلر، فلوئور و کربن هستند. از این ترکیبات در آئروسل ها، خنک کننده یخچال و تجهیزات تهویه هوا استفاده می شود. CFC ها بسیار خطرناکتر از دی اکسید کربن و متان هستند، اما مقدار آنها در اتمسفر خیلی کم است.

با این وجود، تلاش های گسترده ای برای کاهش تولید آنها صورت گرفته و حتی تولید برخی از CFC ها ممنوع شده است. CFCها فقط در فرآیندهای صنعتی تولید می شوند؛ به همین جهت کنترل آنها بسیار ساده تر از متان و دی اکسید کربنی است که می توان گفت امروزه جزیی از زندگی ما شده اند و در اکوسیستم پیچیده زمین نیز نقش دارند

لایه ای از گازهای نامرئی ( مانند دی اکسید کربن ) کره زمین را احاطه کرده است. این گازها مانند سقف شیشه ای گلخانه عمل می کنند.
یعنی لایه گازها ، مانند سقف گرمای حاصل از تابش خورشید را در خود حفظ می کند و آن را در مجاورت کره زمین نگه می دارد. این عمل خوب است زیرا ما نمی توانیم بدون گرما زندگی کنیم. اما کارخانه ها، نیروگاههای برق و اتومبیل ها مقدار زیادی گاز جدید تولید می کنند. حتی هنگامی که درختان بریده می شوند، از آنها گاز تولید می شود و این گازهای جدید گرمای خورشید را بیشتر و بیشتر محبوس می کنند که به آن اثر گلخانه ای یا گرم شدن جهان گفته می شود.
اگر درجه حرارت زمین فقط چند درجه بیشتر شود،تغییرات آب و هوایی چشمگیری در سراسر کره زمین ایجاد میشود. مناطقی که آب و هوای گرم دارند گرمتر شده تا به حدی که امکان زندگی در آن وجود نخواهد داشت و مناطق سرد، گرم خواهند شد. مناطقی که بیشتر مواد غذایی ما را تامین می کنند به قدری گرم می شوند که دیگر امکانی برای رشد محصولات باقی نخواهد ماند.
توقف اثر گلخانه ای
هر کسی می تواند با کاشتن و حفاظت از درختان و نیز با مصرف کمتر انرژی به توقف اثرگلخانه ای کمک کند. در اثر بازیابی، کار شدید برخی از کارخانه ها نیز تعدیل می شود. البته تعدیل در کار شدید کارخانه به معنی کاهش تولید و کم کاری نیست.بازیابی به عدم مصرف سوخت و انرژی و دیگر ذخایر زیرزمینی کمک می کند و از میزان گازهای تولید شده می کاهد. بازیابی و تعدیل در کار شدید کارخانه، به معنی توجه به نحوه مصرف سوخت و سایر انرژی هاست. زیرا استفاده نادرست و بی رویه از انرژی به تولید گازهایی منجر می شود که هم برای زمین زیان آورند و هم برای ساکنان زمین.
توجه داشته باشید که صرفه جویی همیشه به معنی کم مصرف کردن نیست بلکه درست مصرف کردن است.
حفره لایه ازون
بالای آسمان، بالاتر از هوایی است که ماتنفس می کنیم، لایه ای از نوعی گاز به نام ازون وجود دارد.
این لایه با جلوگیری از عبور پرتوهای مضر خورشید و یا عبور پرتوهای مفید از ما و کره زمین حفاظت می کند.
اما اکنون لایه ازون با گازهایی که انسانها ساخته اند، صدمه دیده است.
این گازها CFCها، و هالون ها نام دارند.
CFC
ها در کمپرسور یخچالها، تهویه مطبوع، فوم پلاستیکی، اسپری، صنایع اسفنج سازی و ... استفاده می شوند.
هالونها که از CFC ها هم خطرناکتر و مخربتر هستند، بیشتر در دستگاه های آتش نشانی(برای خاموش کردن آتش سوزی ها) بکار می رود.
این گازها بعد از صعود به بالای جو ( یعنی جایی که لایه ازون قرار دارد) شناور می مانند، و ازون را به تدریج از بین می برند. صدمه دیدن لایه ازون باعث کند شدن رشد گیاهان، نابودی پلانکتونها و گسترش بیماریهایی مانند آب مروارید چشم و سرطان پوست می شود.

عوامل آلودگي هوا كه در اين مقاله مطرح ميشود, عبارتاند از: انرژی باد, نقشه‌های سینوپتیکی هواشناسی, آلودگی هوا, فناوری هسته‌ای, فیزیک هواشناسی, اثر گلخانه‌ای, جو خطرها و نکات ایمنی در کار با «هیدرازین», تولید صنعتی رنگدانه سفید, اصطلاحات آلودگی هوا, انتقال پایتخت در ایران, تولید الکتریسته, آلودگی فضاي جنگل و منابع انرژی ناشی از رسوبات, حفاظت در برابر مواد پرتوزا و مواد احتراق‏زا و آلاینده زیست محیطی سربي, هیدروکربن‌های آروماتیک چند هسته‌ای جیوه و نقش آن در آلودگی محیط زیست, باران اسیدی, تأثیر هوای آلوده داخل خانه بر سلامت انسان, مه دود, نور شیمیایی منشأ چسبندگی چسب دی‌اکسید کربن, بیمار شهری شدن پس از انقلاب صنعتی, پیشبینی هوا, ایستگاههای هواشناسی, پرواز مغناطیسی, فرودگاه, کاربرد کانیها در بخش زیست محیطی, جایگاه انسان در تغییرات زمین, بهداشت عمومی آثار زیست محیطی, مواد معدنی بهداشت و زیستشناسی آلودگیهای زیستمحیطی ایران, دفاع بدن, احتراق و آلودگی هوا, استانداردهای حفظ کیفیت هوا, مهار كردن آلودگی هوا, طبقهبندی آلاینده‌های هوا, ترکیبات اتمسفر, اثرهاي آلودگی هوا بر شرایط جوی, آلایندههای شیمیایی هوا, شیمی محیط زیست, هشدارهای زیست محیطی, تاریخچه آلودگی هوا, فرایندهای طبیعی تصفیه هوا, سم‏شناسی, ظهور بشقاب پرنده‌ها, آثار زیانبار آلودگی هوا, برونشیت مزمن, تماس روزانه با آلاینده‌های سمی هیدروژن خورشیدی، معرفي منبع انرژی پایدار آلودگی هوا، بهداشت محیط زیست, تأمین انرژی آلودگی هوای شهرها, سوخت‏های آینده منابع آلودگی هوا, جنگل‏های ایران, ایستگاه‏های هواشناسی جاده‌ای, هواشناسی دینامیکی, هواشناسی سینوپتیکی, اثر گلخانه‌ای و گرم شدن زمین, تخریب لایه ازن, توده‌های هوا, استفاده مستقیم از انرژی گرمایی در منطقه سبلان, انسان, آب و هوا, گردش جو بر روی کره زمین در حال دوران, سینوزیت, بهداشت پیری یا کهولت
ار نظر فيزيكي و شيميايي آلايندههاي هوا را بررسي ميكنيم:
علوم طبیعت> فیزیک> فیزیک محیط زیست> هواشناسی
علوم طبیعت> شیمی> شیمی کاربردی (صنعتی)> شیمی محیط زیست
دید کلی
چند بار تا به حال دوده خفه کننده خودروها را در خیابان دیده‌اید؟ چرا در روز روشن, آسمان آبی را نمی‌بینید؟ فوران دوده از کارخانجات صنعتی چه فوایدی دارد؟ پناهگاه بیماران تنفسی در شهر آلوده کجاست؟
این آلودگی هواست که طبیعت زیبا را از بين ميبرد و زندگی سالم را نه تنها از انسان‌ها, بلکه از همه موجودات, سلب می‌کند.
موضوع چیست؟
«
ازن» که جزء اصلی مه دود است، گازی است که از ترکیب اکسید نیتروژن و هیدروکربن‏ها در نور خورشيد به وجود می‌آید. در اتمسفر، به طور طبیعی, لایه‌ای که از ما در برابر اشعه فرابنفش محافظت می‌کند، وجود دارد كه «ازن» ناميده ميشود؛ ولی زمانی که در سطح زمین تولید شود، کشنده است.
ازن از کجا می‌آید؟
خودروهاها، کامیونها و ... ، یکی از اصلیترین منابع ازن است. در سال 1986، مقدار حیرتانگیز 5/6میلیون تن هیدروکربنهای گوناگون و 5/8 میلیون تن اکسیدهای نیتروژن را خودروهای موتوری وارد هوا كردند. نیروگاهها، کارخانه‌های شیمیایی و پالایشگاههای نفت نیز سهم بسزايي در توليد آن دارند و نیمی از انتشار هیدروکربنها و نیتروژن در کشور امریکا مربوط به آنهاست.
خطر مه دود
آسيبهاي ریوی ناشی از هوای آلوده به ازن، خطری است که هر 3 نفر از 5 نفر با آن مواجهاند. بيشتر مردم نمی‌دانند که مه دود به غیر از انسان به سایر موجودات زنده هم آسیب می‌رساند. مه دود ازنی، عامل صدمههاي زیادي به درختان کاج و نابودی محصولات کشاورزی در بسیاری از مناطق است.



           
دو شنبه 25 بهمن 1389برچسب:, :: 19:56
سعید مرادی

سختي موقت آب به دليل وجود كدام ماده ي زير در آن است ؟

1) كلسيم هيدروژن كربنات محلول         2) كلسيم هيدروژن كربنات نامحلول

3) كلسيم كربنات محلول                     4) كلسيم كربنات نامحلول

 

2- انحلال پذيري گازها در آب با تغيير دما رابطه ي ............. و با تغيير فشار گاز رابطه ي .......... دارد .

1) وارونه – مستقيم                        2) مستقيم – وارونه          

   3) وارونه – وارونه                            4) مستقيم – مستقيم

 

3- از كدام تركيب زير به عنوان ضد اسيد براي خنثي كردن اسيد معده استفاده مي كنند ؟

1) Ca(OH)2             2) NaOH              3) KOH             4) Mg(OH)2

 

4- در تصفيه فاضلاب شهري كدام مرحله يا مراحل زير دوبار تكرار مي شود ؟

آ) ته نشيني       ب) گند زدايي      پ) هوادهي      ت) صاف كردن

1) آ و ب             2) ب و پ               3) فقط آ               4) آ و ت

 

5- اگر مقدار يون 2+Pb  در آب رودخانه برابر ppm  0.02 گزارش شده باشد ، ضريب خطر اين يون براي آبزيان كدام است ؟ ( حد مجاز اين يون براي آبزيان برابر ppm‌ 0.074 است )

1) 0.27                2) 0.26               3) 0.25              4) 0.027

 

6- كدام گاز يا گازها ي زير در هواي بازدم درصد كمتري از هواي دم دارد ؟

1) O2                2) N2              3) N2  و  O2           4) CO2  و  N2  

 

7- پرتوهاي الكترومغناطيسي بازتابيده از زمين نسبت به پرتوهاي خورشيدي انرژي ........ و طول موج .......... دارند .

1) بيشتر – بلندتر                       2) كمتر – كوتاه تر             

   3) كمتر – بلند تر                        4) بيشتر – كوتاه تر

 

8- كدام واكنش زير اكسايش محسوب نمي شود ؟

1) زنگ زدن فلز آهن و تشكيل آهن اكسيد                       

 2) تركيب دو گاز هيدروژن و اكسيژن و تشكيل آب

3) سوختن نوار منيزيم در هوا و تشكيل منيزيم اكسيد

 4) تركيب دو گاز نيتروژن و هيدروژن و تشكيل گاز آمونياك

 

9- كدام يك از آلاينده هاي زير نوع دوم به شمار مي آيد ؟

1) CH4             2) CO2             3) H2SO4             4) CO2  

 

10- كدام يك از آلاينده هاي زير نوع اول به شمار مي آيد ؟

1) O3               2) H2SO4             3) HNO3              4) SO2  

 

11- باران اسيدي موجب كم شدن كدام يون يا يونهاي زيردر خاك زمين هاي حاصلخيز مي شود ؟

آ) 2+ Ca         ب) Mg2+            پ)+ Na          ت) Fe2+       

1) آ و ب                2) فقط آ                 3) پ و ت                4) آ و ت

 

12- كدام عنصر زير را نمي توان به درستي در يكي از دو دسته ي فلز يا نافلز قرار داد ؟

1) Na                 2) Fe                3) S                4) Si  

 

13- كدام دو عنصر زير در دماي اتاق جامدند ؟  

آ) برم              ب) جيوه               پ) كلسيم              ت) گوگرد

1) آ و ب             2) پ و ت              3) ب و ت               4) آ و پ

 

 

 

 

      پاسخ تستها

تست

پاسخ

1

1

2

1

3

4

4

3

5

1

6

3

7

3

8

4

9

3

10

4

11

1

12

4

13

2

 

 

         نمونه سوالات تستي سال اول

 

1- علامت کدام عنصر درست نیست؟

1) آهن   :    Fe           2) نقره  :    Ag            3) جيوه   :    Mg              4) روي   :    Zn

2- حد اکثر چند درصد از آبهای موجود برای انسان و دیگر موجودات زنده غیر در یائی مورد استفاده قرار  می گیرد؟

 1) 50           2) 5/0            3) 5             4) 10 

3- مقدار مصرف نهان آب در کدام بخش بیشتر است؟

   1) تامین انرژی                 2) کشاورزی          

   3) صنایع و معادن              4) امور بازرگانی و خدمات   

4- ظرفیت گرمائی ویژه کدامیک از همه بیشتر است؟

    1) آهن            2) مس           3) الکل            4) آب     

5- پس ازموازنه مجموع ضرایب دو طرف واکنش چند است؟  

Al2 O3 +  HCl     Ò    AlCl3 + H2 O

    1)11           2) 12            3) 8            4)4 

6- کدامیک اسید قویتری است؟  

1) 13 = PH          2)   9 = PH                3)  4 =

           
دو شنبه 25 بهمن 1389برچسب:, :: 19:55
سعید مرادی

 

 

1- كدام يك از منابع زير تجديد ناپذيرند ؟

1) خاك               2) آلومينيم               3) هوا                4) نور خورشيد

 

2- عبارت « اتم هاي موجود در كره زمين بر اثر واكنش هاي شيميايي از بين نمي روند بلكه تنها از يك آرايش به آرايش ديگر در مي آيند » بيانگر كدام قانون است ؟

1) نسبت هاي چند گانه    2) نيوتون   3) پايستگي جرم   4) پايستگي ماده

 

3- ده گرم هيدروژن داراي چند مول و چند اتم است ؟

1) 5 مول و24 10 * 3.01  اتم                 2) 5 مول و 24 10 * 6.02  اتم         

3) 10 مول و 23 10 * 3.01  اتم              3) 5 مول و 24 10 * 12.04  اتم   

 

4- كدام دو عنصر به ترتيب كمترين و بيشترين چگالي رادربين عناصر جدول تناوبي داراهستند ؟

1) I2  -  Li           2)  H2 -   I2            3)  Os  -  H2           4)  Os  -  Li

 

5- كدام گزينه در رابطه با ترتيب واكنش پذيري سه عنصر درست است ؟

1) Cs  > Au > He                               2)  Au > Cs > He                           3) Cs > He > Au                                4)  He > Cs > Au  

 

6- كدام ويژگي جزء خواص فلزات نيست ؟

1) نقطه ي ذوب و جوش بالا دارند     

2) چكش خوارند و با كشيدن شكل مي گيرند

3)در حالت جامد شكننده اند    

 4) رساناي جريان برق و گرما هستند

 

7- عناصري كه در نخستين ستون سمت چپ جدول قرار گرفته اند فلزهاي ............. ناميده مي شوند .

1) قليايي            2) قليايي خاكي              3) هالوژن           4) واسطه

 

8- كدام عنصر شبه فلز نيست ؟

1)  سيليسيم (Si)   2)  آهن (Fe)    3)  آرسنيك (As)     4)  آنتيموان (Sb)

 

9- جدول تناوبي عنصرها براي اولين بار توسط كدام دانشمند ارائه شد ؟

1) مندليف           2) پاولينگ            3) بويل             4) دالتون

 

10- فرمول تركيب دو عنصر K و Cl مي تواند شبيه كدام تركيب زير باشد ؟

1) NaI             2) MgCl2              3) CaO              4) Al2O3  



           
دو شنبه 25 بهمن 1389برچسب:, :: 19:53
سعید مرادی

 

 

 

1- كدام گزينه ترتيب واكنش پذيري سه عنصر آهن و منيزيم و طلا را در واكنش اكسايش درست نشان مي دهد ؟

1) Mg < Fe < Au                         2) Au < Fe < Mg            

   3) Fe < Mg < Au                         4) Au < Mg < Fe

 

2- كدام گزينه نادرست است ؟

1) سختي مغز مداد با مقدار خاك رسي كه با گرافيت مخلوط مي كنند قابل كنترل است .

2) پلي اتيلن به صورت خشك و نرم قابل توليد است .

3) پني سيلين بوسيله ي يك كپك توليد مي شود .

4) چگونگي ساختار مولكولي مواد روي خواص و رفتار قابل مشاهده ي آنها تاثير چنداني ندارد .

 

3- سرنوشت زباله هايي مانند مواد شيميايي سمي يا مواد پرتوزا پس از توليد چيست ؟

1) تصفيه مي شوند                      2) سوزانده مي شوند         

     3) بازگرداني مي شوند                  4) انبار مي شوند

 

4- كدام گزينه بيانگر اصل بازگرداندن از اصول چهار گانه حفظ منابع است ؟

1) اصلاح پيوسته عادت هاي فردي و اجتماعي در استفاده از مواد يا وسايل

2) كم كردن ميزان مصرف و جلوگيري از ايجاد زباله

3) جمع آوري و نگه داري مواد يا وسايل براي بازفراوري آنها

4) استفاده دوباره يا چندباره از مواد يا وسايل

 

5- كدام گزينه نادرست است ؟

1) پسماندهاي مواد غذايي و كاغذ زيست تخريب ناپذيرند .

2) از تجزيه ي مواد زيست تخريب پذير زيست گاز توليد مي شود .

3) از سوزاندن زيست گاز ميتوان براي توليد انرژي و نيروي برق استفاده كرد

4) اثر گلخانه اي گاز متان بيشتر از گاز كربن دي اكسيد است .

 

6- كدام ماده بيشترين درصد را در بين زباله هاي جامد در يك كشور پيشرفته دارا است ؟

1) كاغذ           2) خاكروبه            3) پسماند مواد غذايي          4) فلزها

 

7- از پلاستيك هايي كه از چند نوع پلاستيك تشكيل شده اند پس از بازگرداني در ساخت كدام مورد نمي توان بهره گرفت ؟

1) سطل     2) سرعت گير      3) ميز و صندلي    4) ظروف ويژه مواد غذايي



           
دو شنبه 25 بهمن 1389برچسب:, :: 19:52
سعید مرادی

 

 

1- با افزايش ارتفاع چگالي هوا .......... و تعداد ذره هاي موجود در آن ......... مي شوند .

الف) زياد- زياد
ب)کم _ کم
ج) کم _ زياد
د) زياد _ کم  

 

  ۲- تروپوسفر يا لايه اي از هوا که ما در آن زندگي مي کنيم در چه فاصله اي از سطح زمين قرار گرفته اند ؟

الف) بيشتر از 20 کيلومتر
ب) کمتر از 10
ج) 10 تا 20 کيلومتر
د) 10 تا 12 کيلومتر  

 

3- چرا گازها تراکم پذير هستند ؟

الف) چون گازها فشار ثابت دارند .
ب) چون گاز حجم ثابت ندارد .
ج) چون فاصله بين ذرات سازنده آن زياد است .
د) چون گازها دماي ثابت ندارند .  

 

4- کداميک از فلزات زير رابراي حفاظت در مقابل اکسيد شدن درزيرنفت نگهداري مي کنند ؟

الف) Mg
ب)
Na
ج)
Fe
د)
Al  

 

5- کداميک از گازهاي زير ، گاز گلخانه اي به شمار مي آيد ؟

الف) H2o
ب)
Co2
ج)
CH4
د) همه موارد  

 

6-در فشار سنج در سطح دريا ، ارتفاع ستون جيوه چقدر است ؟

الف) mm۷۶
ب)
mm۷۶۰
ج)
Cm760
د)
atm ۱  

 

7-طبق قانون بويل ، فشار يک نمونه ي گاز با .......... متناسب است .

الف) 1/ حجم
ب) 1/ جرم
ج) حجم
د) جرم  

 

8-دماي مطلق يک جسم چيست ؟

الف) دما بر حسب C
ب) دما بر حسب درجه کلوين
ج) صفر مطلق
د) 273-  

 

9-کداميک از گازهاي زير مولد اوزون تروپوسفري است ؟

الف) O2
ب)
CO2
ج)
SO2
د)
NO2  

 

  ۱۰- ميانگين انرژي جنبشي ذرات تشکيل دهنده ي يک گاز به چه عاملي بستگي دارد ؟ الف) حجم
ب)فشار
ج) دما
د) هيچکدام  



           
دو شنبه 25 بهمن 1389برچسب:, :: 19:51
سعید مرادی

كدام ماده از جمله ي منابع تجديد ناپذير است ؟

1) آب            2) خاك            3) فلز             4) هوا

 

2- مولكول گرم كربن دي اكسيد برابر است با : ( 16 =  O   و  12 =  C )

1)  40             2)  42              3)  43              4)  44   

 

3-       با توجه به نقطه ذوب پتاسيم ) 63 درجه سانتي گراد ) و نقطه ذوب سزيم ( 29 درجه سانتي گراد ) ، نقطه ذوب روبيديم چند درجه سانتي گراد تخمين زده مي شود ؟

1) 44               2) 46             3) 48              4) 50

 

4-       زيست گاز به طور عمده شامل ......... و ........... است .

      1) كربن دي اكسيد – متان              

      2) كربن مونو اكسيد – متان       

      3) گوگرد دي اكسيد – كربن دي اكسيد

      4) گوگرد دي اكسيد – كربن مونو اكسيد

 

5-       درصد كدام ماده در زباله هاي جامد كشورهاي پيشرفته بيشتر است ؟

1) كاغذ                    2) خاكروبه                                                       3) مواد پلاستيكي       4) پسمانده هاي مواد غذايي

 

6-       كدام يك از مواد زير جزو مواد زيست تخريب پذير است ؟

1) مواد پلاستيكي      2) شيشه         3) آلومينيم         4) كاغذ

 

7-       ميزان مصرف كدام مواد اغلب به عنوان نشانه اي از پيشرفت اجتماعي يك كشور تلقي مي شود ؟

1) مواد نفتي            2) كاغذ           3) فلزها             4) پلاستيك

 

8-       رسانايي الكتريكي كدام فلز از فلز مس بيشتر است ؟

1) آهن         2) سرب          3) نقره            4) پلاتين

 

9-       در پالايش نفت خام پس از برش بنزين ، كدام برش بدست مي آيد ؟

1) نفت گاز         2) نفت چراغ           3) روان كننده ها          4) گاز

 

10-   شيمي آلي را شيمي تركيب هاي .................. نيز مي گويند .

1) معدني             2) طبيعي             3) هيدروژن            4) كربن

 

11-   هيدروكربني به فرمول C5 H12  چند ايزومر دارد ؟

1) 2              2) 3             3) 4               4) 5

 

12-   آلكاني با 8 اتم كربن چند اتم هيدروژن دارد ؟

1) 15              2) 16              3) 17              4) 18

 

13-   كدام گاز زير از سوختن آلكان ها حاصل مي شود ؟

1) NO              2) SO2              3) CO2              4) N2  

 

14-   گاز طبيعي به طور عمده از كدام گاز تشكيل شده است ؟

1) كربن دي اكسيد      2) متان      3) بخار آب      4) كربن مونو اكسيد

 

15-   در مولكول پروپان در كل چند پيوند كووالانسي وجود دارد ؟

1) 9                2)  10                  3) 14                4) 15

 

16-   نقطه ي ذوب و نقطه ي جوش آلكان ها با افزايش تعداد اتم هاي كربن به ترتيب چه تغييري مي كند ؟

1) افزايش – كاهش              2) كاهش – افزايش         

 3) افزايش – افزايش              4) كاهش – كاهش



           
دو شنبه 25 بهمن 1389برچسب:, :: 19:46
سعید مرادی

نمونه سوالات مسابقات آزمایشگاهی 

 

 

سوالات تئوری مسابقات آزمایشگاهی - مرحله استانی یزد - اردیبهشت 89

 

 

سوالات عملی مسابقات آزمایشگاهی - مرحله استانی یزد - اردیبهشت 88  

 

سوالات تئوری مسابقات آزمایشگاهی - مرحله استانی یزد - اردیبهشت 88

 

سوالات عملی مسابقات آزمایشگاهی - مرحله استانی یزد - اردیبهشت 89

 

سوالات عملی مسابقات آزمایشگاهی - مرحله کشوری - تبریز - تابستان 87

 

سوالات تئوری (چهار گزینه ای) مسابقات آزمایشگاهی - مرحله کشوری - تبریز - تابستان 87

 

سوالات تئوری (طراحی- تشریحی) مسابقات آزمایشگاهی - مرحله کشوری - تبریز - تابستان 87

 

   ادامه سوالات     به همراه پاسخ سوالات تئوری

 

 
           نانو لوله کربني                                                     

نانو لوله‌ هاي كربني‌ كه از صفحات كربن به ضخامت يك اتم و به شكل استوانه‌اي توخالي ساخته شده است در سال 1991 توسط ساميو ايجيما (از شركت Nec ژاپن) كشف شد. خواص ويژه و منحصر به فرد آن ازجمله مدول يانگ بالا و استحكام كششي خوب از يك طرف و طبيعت كربني بودن نانولوله‌ها (به خاطر اين كه كربن ماده‌اي است كم وزن، بسيار پايدار و ساده جهت انجام فرايندها كه نسبت به فلزات براي توليد ارزان‌تر مي‌باشد) باعث شده که در دهه گذشته شاهد تحقيقات مهمي در كارايي و پرباري روش‌هاي رشد نانولوله‌ها باشيم. كارهاي نظري و عملي زيادي نيز بر روي ساختار اتمي و ساختارهاي الكتروني نانولوله متمركز شده است. كوشش‌هاي گسترده‌اي نيز براي رسيدگي به خواص مكانيكي شامل مدول يانگ و استحكام كششي و ساز وکار عيوب و اثر تغيير شكل نانولوله‌ها بر خواص الكتريكي صورت گرفته است.مي توان گفت اين علاقه ويژه به نانولوله‌ها از ساختار و ويژگي‌هاي بي‌نظير آن ها سرچشمه مي‌گيرد.

                                                     بقیه در ادامه مطلب

 


ادامه مطلب
 

                             استخراج نفت

برای اکتشاف نفت ابتدا مدارک ، شواهد و سفرنامه‌ها و همچنین جغرافیای محیط را مورد مطالعه قرار داده و پس از اینکه چاههای آزمایشی حفر کردند و از وجود نفت اطمینان حاصل کردند، شروع به استخراج نفت می‌کنند.



 

تاریخچه استخراج نفت

سابقه اکتشاف نفت در ایران به حدود 4000 سال پیش می‌رسد. ایرانیان باستان به عنوان مواد سوختی و قیراندود کردن کشتی‌ها ، ساختمانها و پشت بامها از این مواد استفاده می کردند. نادر شاه در جنگ با سپاهیان هند قیر را آتش زد و مورد استفاده قرار داد. در بعضی از معابد ایران باستان برای افروختن آتش مقدس از گاز طبیعی استفاده شده و بر اساس یک گزارش تاریخی یک درویش در حوالی باکو چاه نفتی داشته که از فروش آن امرار معاش می‌کرده است.

                                            بقیه در ادامه مطلب

 


ادامه مطلب
                نفت کوره

نفت کوره ، یک فراورده جانبی
بیشتر نفت کوره‌های باقیمانده مصرفی در ایالات متحده آمریکا ، از خارج وارد می‌شود. این سوخت به قیمت بسیار ارزانی فروخته می‌شود (قبلا حدود 70 درصد قیمت نفت خامی که از آن تولید شده است) و بعنوان یک فراورده جانبی تلقی می‌گردد.

مشخصه‌های بحرانی نفت کوره
مشخصه‌های بحرانی نفت کوره عبارتند از گرانروی و مقدار گوگرد. در سالهای آینده ، با توجه به لزوم جلوگیری از آلودگی هوا ، مقدار بیشینه گوگرد ، بی شک ، کاهش خواهد یافت. در برخی نقاط ، فقط نفت کوره‌های کم‌گوگرد می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند و این گرایش ، رو به توسعه است.

 

                                               بقیه در ادامه مطلب

 


ادامه مطلب
 

آلودگی نفت و نانوتکنولوژی

آلودگی توسط مواد شیمیایی و یا گازهای آلاینده یک مبحث بسیار دشوار در تولید نفت و گاز می‌باشد. نتایج بدست‌آمده از تحقیقات دانشمندان حاکی از آن است که نانوتکنولوژی می‌تواند تا حد مطلوبی به کاهش آلودگی کمک کند. در حال حاضر فیلترها و ذراتی با ساختار نانو در حال توسعه می‌باشند که می‌توانند ترکیبات آلی را از بخار نفت جدا سازند. این نمونه‌ها علیرغم اینکه اندازه‌ای در حدود چند نانومتر دارند، دارای سطح بیرونی وسیعی بوده و قادر به کنترل نوع سیال گذرنده از خود می‌باشند.

بقیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
 
نام عمومی برخی از ترکیبات شیمیایی
 
استن
دی متیل کتن
اسید شیرین
اسید اگزالیک
الکل،آب جو
اتیل الکل
الکل چوب
متیل الکل
زاج سفید
آلومینیوم پتاسیم سولفات
آلومین
اکسید آلومینیوم
آنتی کلر
تیوسولفات سدیم
محلول آمونیاک
محلول آبی هیدروکسید آمونیم
تیزاب سلطانی
نیتروهیدروکلریک اسید

 

                                                           بقیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
 

                                     باران مصنوعي

 

34سال پس از اجراي نخستين برنامه موفقيت‌آميز بارورسازي ابر در ايران، 20‌سال پس از راه‌اندازي دوباره طرح در كشور، 18سال پس از اجراي موفقيت‌آميز برنامه بارورسازي ابر در شيركوه يزد، 13سال پس از دستور رئيس‌جمهوري وقت (آقاي هاشمي‌رفسنجاني) و تلاش وزير وقت نيرو (بيژن نامدار زنگنه) براي راه‌اندازي مركز ملي تحقيقات و مطالعات باروري ابرها، 12سال پس از اجراي موفقيت‌آميز باروري ابرها در استان‌هاي گيلان، مازندران و گلستان، 2سال پس از اجراي موفقيت‌آميز پروژه باروری ابرها در استان‌های فارس، یزد، کرمان، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگيلویه‌وبویراحمد، خراسان‌رضوی و جنوبی، قم و سمنان، بار ديگر درچند روز گذشته خبر دستيابي كشورمان به‌دانش بارورسازي ابرها از زبان وزير نيرو آقاي فتاح، روي خروجي خبرگزاري‌ها و رسانه‌هاي مختلف رفت.

                                                    بقیه در ادامه مطلب

 


ادامه مطلب
 
 

 

      ساخت تله‌هاي خوشبو و وسوسه‌انگيز براي مگس‌هاي خانگي

دانشند‌ان وسيله‌اي خوشبو با كارايي بیش تر براي به دام انداختن مگس‌هاي خانگي ابداع كردند.

م نيستند. اين تركيب از هفت اسيد و تركيب آلي طبيعي ارزان و در دسترس تشکیل شده است كه در برخي از غذاايي مورد پسند مگس‌هاي خانگي يافت مي‌شود.

     

                 تهیه ی شناساگر در آزمایشگاه شیمی

1- تهیه آب آهک

5گرم اکسید کلسیم رادر150میلی لیتر آب حل کنید. این محلول کدر، شیرآهک نامیده می شود. شیر آهک را با کاغذ صافی، صاف کنید. محلول صاف شده کاملا شفاف، آب آهک است0

 

2- تهیه محلول لوگل

برای تست نشاسته، بی حرکت کردن تاژکداران و مشخص کردن هسته یک گرم یدورپتاسیم را با 25/0 گرم ید جامد مخلوط کرده و در100سی سی الکل صنعتی حل می کنیم.

                                             بقیه در ادامه مطلب

 


ادامه مطلب
 

 

          اسامی نفرات برتر کنکور ۱۳۸۸

 

                                              بقیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
         دانستنیهای باتری قلمی

تاريخچه توليد باتری لکلانشه
باتری های لکلانشه از دهه 1860 میلادی به عنوان باتری اولیه وارد بازار جهانی شد.

کاربردهای باتريهای لکلانشه
باتريهای لکلانشه متناسب با کاربردهای مختلف در اندازه ها وبا خواص متفاوت ساخته وعرضه می شوند.
این پیل ها در چراغ قوه ، رادیو ترانزیستوری ، ساعت وبی سیم های دستی و....کاربرد فراواني دارند.

 

                                                  بقیه در ادامه مطلب

 


ادامه مطلب
                     سوالات کنکور سراسری سال 88

 

                   رشته تجربی و ریاضی

                         با پاسخنامه

 

 

معرف تولنز (تولنس) (نیترات نقره آمونیاکی)

معرف فوشین (معرف شیف)

 

نیم گرم فوشین خالص را در 500 سی سی آب مقطر حل نموده و صاف نمائید. سپس 500 سی سی آب مقطر را با انیدرید سولفورو اشباع نموده و با محلول صاف شده فوق مخلوط کنید و یک شبانه روز به حال خود بگذارید. معرف بیرنگ و حساس است.

 

وله آزمایش 1 سی سی نیترات نقره 5% و یک قطره سود 10% اضافه کنید و در حالی که محلول را تکان میدهید چند قطره محلول آمونیاک 2% اضافه نمائید تا فقط رسوب قهوه ای اکسید نقره حل گردد و از مصرف آمونیاک اضافی خودداری کنید. (معرف را کمی قبل از مصرف تهیه کنید زیرا در اثر ماندن تجزیه میشود.)

معرف فهلینگ

 

 

از دو معرف (الف) و (ب) تشکیل شده که همگام مصرف دو محلول را به نسبت مساوی مخلوط کرده مصرف میکنند.

 

معرف (الف): 34.6 (سی و چهار ممیز شش) گرم سولفات مس آبدار در 500 سی سی آب مقطر

 

معرف (ب): 173 گرم تارتارات مضاعف سدیم و پتاسیم و 70 گرم سود در 500 سی سی آب مقطر



           
دو شنبه 25 بهمن 1389برچسب:, :: 19:36
سعید مرادی

 

 خواص وویژگی های گاز اوزون :

اوزون گازی است با رنگ آبی روشن وبوی خاص كه هر ملكول آن از 3 اتم اكسيژن تشكيل شده است.

چگالی آن 5/1 برابر گاز اکسیژن است ونقطه جوش نرمال آن 112- درجه سانتی گراد و نقطه ذوب عادی

 آن 193- درجه می باشد . انحلال پذیری گاز اوزون کمی بیشتر از گاز O2 است

از نظر واکنش پذیری اوزون بسیاز فعال تر از اکسیژن بوده ودر دمای 300 درجه سانتی گراد و یا در مجاورت

 کاتالیز گرها واکنش آن انفجاری است

 

لایه اوزون :

لایه اوزون ناحیه ای از فضااست که به عنوان محافظ طبیعی زمین در برابر نور خورشید قلمداد می شود

 زیرا این لایه پرتو فرابنفش مضر نور خورشید را پیش از این که پرتو به سطح زمین برسد و به انسانها

وسایر موجودات صدمه بزند صاف میکند

مقدار کل اوزون بالای سر ما ودر هرمکانی برحست یکای دابسون بیان میشود . یک یکای دوبسون معادل

 با صخامت ۰۱/۰میلی متر  اوزون خالص با توجه به چگالی آن در فشار سطح زمین atm 1 اختیار

میشود . ضخامت اوزون در نقاط مختلف اطراف کره زمین متفاوت است . مقدار عادی اوزون در بالای سرما

 در عرض های جغرافیایی معتدله در حدود 350Du است . به علت باد های استراتوسفری اوزون از مناطق

 گرمسیری به سمت مناطق قطبی منتقل میشود بنابراین هراندازه به خط استوا نزدیک تر باشبد مقدار

 اوزونی که شما را درمقابل اشعه فرابنفش محافظت میکند کمتر است .غلظت اوزون در مناطق تزدیک به

خط استوا 250Du ودر مناطق قطبی 450Du  است البته به جز هنگامی که در مناطق قطبی حفره لایه

اوزون مشاهده میشود

 

اثرات ناشی از ازبین رفتن لایه اوزون  :

از آنجايي كه لايه اوزون دراستراتوسفر, قسمت اعظم تابش هاي ماوراي بنفش را كه براي حيات انسان

زيانبار است را مي گيرد، بنابراين، دراثر كاهش ضخامت لايه اوزون ميزان تابش اشعه UV به سطح زمين

افزايش مي يابد و موجب تاثيرات نامطلوب زيست محيطي ميشود.

از اثرات منفی ناشی از نازک شدن لایه اوزون میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

1) آفتاب سوختگی والتهاب و ایجادخشکی در  پوست و ودرنوع شدید آن ایجادسرطان پوست

2) ایجاد عقیم شدگی در پرندگان

3) کاهش باردهی درگیاهان بخصوص در محصولاتی مانند برنج ،گندم و جو

4)ایجاد تغییرات درسیستم ایمنی بدن انسانها و حیوانات

5) ایجادعفونت های چشمی مانند آب مروارید در انسانها و برخی از حیوانات

6) افزايش آلودگي هوا و افزايش واكنشهای  فتو شيميايي

7) ايجاد باران هاي اسيدي

8) گرم شدن دمای کره زمین ومتعاقب آن ایجاد خشکسالی ، شیوع بیماری ، جاری شدن سیلهای

شدید در اثر ذوب شدن یخچالهای قطبی

 

اثر محافظتی گاز اوزون :

هرمولکول اوزون موجود در استراتسفر بر اثر رویاروئی با تابش فرابنفش خورشید شکسته میشود وبه یک

 مولکول O2  ویک اتم O   تبدیل میشود باید توجه داشت که گاز اوزون با نور UV  طول موج های کوتاهتر از

 320nm  تخریب میشود

 

O*  اتم اکسیژن را در حالت برانگیخته نشان میدهد که نسبت به اتم معمولی O که در سطح پایه قرار

دارد ،مقداری انرژی اضافی دارد ودر صورتی که اتم یا مولکول برانگیخته با سرعت با اتم یا مولکول دیگری

 وارد واکنش نشود این انرژی اضافی معمولا تلف میشود

چون در استراتوسفر غلظت O2  نسبتا زیاد است وغلظت O   اتمی خیلی کم است محتمل ترین

سرنوشتی که برای اتم های O   وجود دارد این است که با مولکولهای دو اتمی اکسیژن برخورد کنند به

 این ترتیب اوزون حاصل میشود

 

در واقع این واکنش منبع تمام اوزون موجود در استراتوسفراست . به هنگام روز اوزون به طور پیوسته

بوسیله این فرایند در حال تشکیل است و سرعت تشکیل آن به مقدار نور UV  و غلظت اکسیژن در یک

ارتفاع معین بستگی دارد . درپائین استراتوسفر فراوانی O2  خیلی بیشتر از فراوانی آن در دمای بالای

 استراتوسفر است زیرا چگالی هوا با نزدیک شدن به سطح زمین به طور چشمگیری افزایش می یابد اما

 در این سطح بدلیل اینکه تقریبا تمام UV پر انرژی ، پیش از رسیدن به سطح زمین حذف شده است

تعداد کمی اوزون تشکیل می شود لذا گسترش اوزون در بخش های پائینی استراتوسفر چندان اتفاق

نمی افتد برعکس در بالای اوزون شدت uv زیاد است واتم های اکسیژن به جای برخورد با مولکولهای O2

  که غلظت کمی دارند با یکدیگر برخورد میکنند از این رو شانس تشکیل O3   کم است

فرایند های تولید وتخریب اوزون را می توان درچرخه زیر نمایش داد

 

 

   

تخریب اوزون بوسیله کلر اتمی :

اتم های کلر طبق واکنش زیر موجب تخریب لایه اوزون میشوند :

 

 

 

.هر اتم کلر می تواند بطور کاتالیزی هزار ها مولکول اوزون را نابود کند . این واکنش ها را میتوان بصورت

 چرخه ای نشان داد که چرخه نابودی اوزون بوسیله اتم های کلر نام دارد

 

 

منابع کلر :

کلر موجود در استراتوسفر از طریق منابع زیر تامین می شود:

الف ) کلر ناشی از کلرومتان :کلر در نتیجه مهاجرت کند گاز کلرومتان یا متیل کلرید (CH3Cl ) به سمت

 بالا ، همواره در استراتوسفر وجود داشته است . کلرومتان در سطح زمین وبه طور عمده در اقیانوس ها

در نتیجه ی برهم کنش یون کلرید با گیاهان در حال فساد به وجود می آید . این گار در ترو پوسفر به طور

 جرئی تخریب می شود ، اما وقتی مولکولهای دست نخورده متیل کلراید به استراتوسفر می رسند ، این

 مولکولها به طور فتوشیمیایی بوسیله اشعه فرابنفش یا حمله بوسیله رادیکال های OH  تجزیه

 میشوند . در پایان رادیکال کلر ( .Cl )  حاصل می شود .

 

 

 

ب )کلر ناشی از CFC   : افزایش غلظت گاز کلر در استراتوسفر به طور عمده به مصرف کلرو فلوئورو

 کربن ها و رها شدن آنها در فضا مربوط میشود . این ترکیب ها فقط کلر ، فلوئور وکربن دارند وبه طور

 معمول آنها را CFC  می نامند .

 غلظت کلر در حال حاضر ، در استراتوسفر در حدود ppb  5/3 است که دو برابر این مقدار در دهه 1970 و

شش برابر حد مجاز ppb    6/0 می باشد . مطالعات دانشمندان نشان داده که این افزایش به موازات

رشد CFC ها صورت گرفته است . در دهه 1980 سالیانه حدود یک میلیون تن CFC   در فضا رها شده

 است . این ترکیب ها عیر سمی ، غیر قابل اشتعال و غیر فعال هستند ولی اثرات تخریبی چشمگیری در

 لایه اوزون دارند

کلر غیر فعال :

بیشتر کلر موجود در لایه استرانوسفر به طور معمول به صورت .Cl   و یا  .ClO   وجود ندارد ، بلکه به شکل

 غیر رادیکالی است و به عنوان بک کاتالیزگر ، برای تخریب اوزون غیر فعال است . دو مولکول اصلی غیر

 فعال کلر در  استراتوسفر گازهای  هیدروزن کلرید (HCl)   و کلرونیترات (ClONO2)   می باشد

کلرونیترات بر اثر برهمکنش کلرو مونواکسید ونیتروژن دی اکسید تشکیل می شود . پس از یک دوره ، یک

 مولکول   ClONO2   ، به طور فتو شیمیایی دوباره به اجزای سازنده خود تجزیه میشود . از این رو .ClO

  که از لحاظ کاتالیزی فعال است دوباره تشکیل میشود

.                                                                                        

   HCl که از نظر کاتالیزی ، غیر فعال است نیز ، از واکنش کلر اتمی با متان در استراتوسفر حاصل

 میشود :

 

این واکنش تنها به مقدار کمی گرماگیر است ، از این رو به طور آهسته پیش می رود ، اما پیشرفت قابل

توجهی دارد  . هر مولکول HCl از طریق واکنش با رادیکال هیدروکسیل می تواند به شکل فعال ، یعنی

 رادیکال کلر برگردد  :

 

تعیین مقدار تجربی .ClO   و  O3   ورسم مقادیر این دو ماده بر حسب عرض جغرافیایی روند های متضادی

 را به نمایش میگذاردبه هنگام بهار در فواصل با اندازه کافی دور از قطب جنوب ، غلظت اوزون به نسبت

زیاد است ولی غلظت .ClO  کم است ، زیرا کلر به طور عمده به شکل های غیر فعال ، درگیر شده است .

اما وقتی به سمت قطب نزدیک میشویم غلظت O3   به سرعت تنزل پیدا میکند که نشان میدهد ،

بیشتر کلر به صورت غیر فعال در آمده است ودر نتیجه آن بیشتر اوزون ، تخریب شده است در آن عرض

جغرافیایی که غلظت های هردو به طور ناگهانی تغییر میکند ، نقطه شروع ایجاد حفره اوزون را مشخص

 میکند که تاقطب جنوب ادامه می یابد

حفره اوزون :

دانشمندان در سال 1985 کشف کردند که در چندین ماه از سال در بالای قطب جنوب غلظت گاز اوزون

استراتوسفری در حدود 50 در صد کاهش می یابد .وقتی این اتفاق می افتد در اصطلاح گفته میشود ، در

 لایه اوزون حفره ایجاد شده است.

 وقتی شکل های غیر فعال کلر یعنی HCl  ، ClONO2  به طور موقت به شکل های فعال.Cl   و یا    .ClO

 تبدیل می شوند در نتیجه غلظت بالای آنها واثرات تخریب این گازها بر گاز اوزون غلظت اوزون بشدت

کاهش می یابد ودر لایه اوزون حفره ایجاد میشود

حفره اوزون به طور معمول در قطب جنوب ودر فصل بهار اتفاق می افتد علت تشکیل حفره اوزون در قطب

 جنوب در ماه های خاصی از سال را می توان چنین توضیح داد :

تبدیل کلر غیر فعال به کلر فعال در سطح بلورهای تشکیل شده بوسیله از محلول آب ونیتریک اسید

 صورت میگیرد . نیتریک اسید نیز از ترکیب گازهای .OH   و  .NO2  تشکیل میشود

در شرایط عادی تراکم گازها وتبدیل آنها به قطره های مایع یا بلور های جامد صورت نمی گیرد اما در

استراتوسفر بالای قطب جنوب در ماه های بدون خورشید ، دما تاحد 80- در جه سانتی گراد کاهش

 می یابد بنابراین تراکم گازها نیز صورت میگیرد ودر سطح بلورهای تشکیل شده تبدیل کلر غیر فعال به

 کلر فعال ممکن میشود

از طرفی دیگر درتاریکی کامل در فصل زمستان استراتوسفر قطبی بسیار سرد میشود . کاهش دمای هوا

 سبب کاهش فشار میگردد زیرا طبق قانون گازهای ایده ال فشار با دمای کلوین متناسب است .کاهش

 فشار همراه باچرخش زمین موجب ایجاد یک توده چرخان هوا یا همان گرداب میگردد . از آنجا که سرعت

باد در این شرایط از km  300در ساعت تجاوز میکند هیچ ماده ای نمی تواند به درون آن نفوذ یابد به

همین دلیل هوای داخل آن مجزا شده وبرای چندین ماه سرد باقی می ماند در قطب جنوب این گرداب به

 طور کامل تا فصل بهار ادامه می یابد

بلور های تولید شده بوسیله تراکم گازها در درون گرداب ، ابر های قطبی استراتوسفر یا psc ها را

تشکیل میدهند . در این شرایط مولکولهای غیر فعال HCl  به سطح ذره های یخ می چسبند و به صورت

بخشی از جامد در می آیند وقتی مولکولهای گازی کلرو نیترات (ClONO2) با این مولکولهای HCl برخورد

 میکنند مولکولهای کلر گازی تشکیل میشوند

 

 

بنابراین در طول ماه های تاریک زمستان ، گازکلر مولکولی جمع میشود ودر فصل بهار هنگامی که مقدار

کمی نور خورشید در قطب جنوب ظهور میکند Cl2  بوسیله جزء uv  نور خورشید به رادیکال کلر تجزیه

 می شود

 

                                        

علاوه براین آب هم میتواند در تولید رادیکال کلر سهیم باشد آب در واکنش با مولکولهای  ClONO2   تولید

 HOCl  میکند که این ماده تحت تابش uv  به رادیکالهای  .Cl   و  .OH  می شکند . واین چنین کلر غیر

 فعال به کلر اتمی ورادیکالی تبدیل میشود  

تنها زمانی که ابرهای فطبی استراتوسفر و گرداب از بین رفته اند آن موقع  است که کلر به طور عمده به

شکل های غیر فعال برمیگردد . رها شدن نیتریک اسید از بلورها به فاز گاز ، سبب میشود که براثر

نورخورشید به .NO2  تبدیل شود

 

افزون براین با ازهم پاشیدن گرداب در اواخر بهار ، هوای دارای .NO2   با هوای قطبی مخلوط میشود .

نیتروژن دی اکسید به سرعت با کلر مونواکسید ترکیب شده ، کلر نیترات تشکیل میشود که غیر فعال

 است .درنتیجه کار چرخه های تخریب کاتالیزگری متوقف میشود وغلظت اوزون افزایش مییابد . آنگاه

 درعرض چند هفته پس از ناپدید شدن ابرهای قطبی استراتوسفر وتوقف گرداب ، به سطح عادی آن

 می رسد . به این ترتیب حفره اوزون برای سال دیگر بسته می شود .

تخریب لایه اوزون در قظب شمال

با آنکه لایه اوزون در قطب شمال نیز در معرض تخریب قرار دارد ولی تخريب لايه اوزون بيشتر در قطب

جنوب صورت مي‌گيرد ، چونكه در سمت قطب جنوب به نسبت قطب شمال خشكيهاي بيشتري وجود

 دارد به عنوان مثال در عرض جفرافيايي 90 درجه شمال اقيانوس منجمد شمالي واقع است ، درحاليكه

در همين عرض جغرافيايي جنوب استراليا وجود دارد كه از نظر صنعتي خيلي هم فعال و آلوده كننده هم

هست . تخريب لايه اوزون در سالهاي اخير به علت آنكه كشورهاي صنعتي تدابير خاصي براي جلوگيري از

 ورود آلاينده‌ها به جو داشته‌اند ، روند رو به بهبودي داشته است . اما در تابستانها كه جلبكها رشد و نمو

بيشتري دارند ( همانطور كه مي‌دانید مقداري C FC طبيعي از تجزيه جلبكها حاصل مي‌شود. ) يا هوا

جريان بيشتري دارد و آلاينده‌ها بيشتر وارد جو مي‌شود( در زمستان ممكن است به علت بارشهايي كه

وجود دارد مقادير زيادي از آلاينده‌ها وارد زمين شوند كه البته آن هم اثرات سوء خودش را دارد ممكن

است اين تخريب بيشتر صورت گيرد )



           
دو شنبه 25 بهمن 1389برچسب:, :: 19:33
سعید مرادی

 

ترکیبات CFC

افزایش اخیر در مقدار کلر در استراتوسفر ، به طور عمده مربوط به مصرف ورهاشدن کلرو فلوئورو کربن ها

در فضاست . این ترکیب ها فقط ، فلوئور وکربن دارند وبه طور معمول آن ها را CFC  مینامند . غلظت کلر

 در حال حاضر ، در استراتوسفر در حدود 3.5ppb است که دو برابر این مقدار در دهه 1970 و شش برابر

حد مجاز 0.6ppb می باشد .افزایش غلظت کلر موجود در استراتوسفر به موازات مصرف CFC  ها صورت

 گرفته است . در دهه 1980 سالیانه حدود یک میلیون از CFC   در فضا رها شده است

 

کد گذاری CFC ها

برای نامگذای تجارتی این ترکیبات از کلمه فرئون ویک عدد رمز سه رقمی استفاده می کنند . مانند

 فرئون -12یا  (CFC-12 ) که همان  CF2Cl2  می باشد

برای مشخص کردن فرمول یک  CFC از روی نام تجاری آن به عدد رمز CFC مربوطه عدد 90 را می افزائیم .

 در عدد حاصل ارقام ازچپ به راست با تعداد کربن ، هیدروژن و فلوئور برابر است . برای مشخص کردن

تعداد کلر ، تعداد هیدروژن و فلوئور  را از 2n +2  کم می کنیم که تعداد  nتعداد کربن است

 

به طور مثال در CFC -11   

 

 در CFC -113

 

 

در CFC -116   

 

 

خواص CFC -12

فرئون -12  که همان CF2Cl2 خالص است ، در 30- درجه سانتی گراد می جوشد . بنابراین در دمای اطاق

 به حالت گاز است ، هرچند که تحت فشار با آسانی مایع می شود .

 در آغاز سال 1930 این ماده به عنوان سیال سرد کننده در یخچال ها مورد  استفاده قرار گرفت و جایگزین

 گازهای سمی آمونیاک وگوگرد تری اکسید گردید . استفاده از این گاز علاوه بر صنایع یخچال سازی در

دستگاه های تهویه اتومبیل ها  نیز تا همین چند سال گذشته بسیار متداول بود .   برای هر دستگاه خود

 رو در هر سال حدود  5/0 کیلوگرم از این گاز را مورد استفاده قرار میگرفت !! در سال های گذشته از

CFC-11   و  CFC-12   به طور گسترده به عنوان پیشران در قوطی های افشانه ای آئروسل ، استفاده

می شد

به علت اثرات مخربی که CFC ها برروی لایه اوزون دارند در سال 1970کاربرد این مواد در برخی از کشور

مانند ایالات متحده آمریکا ، کانادا ، نروژ ، و سوئد منسوخ شد .بیشتر  کشورهای صنعتی نیز اقدام های

 مشابهی بکار بردند به طوریکه در سال 1980 این کاربرد به حدود یک پنجم مصرف جهانی CFC  رسید .

در حال حاضر به جای CFC ها از گاز هائی مانند بوتان با یک کاهش دهنده شعله در قوطی های

 افشانه ای استفاده میشود

 

 ترکیب های جایگزین CFC

یکی از جایگزین های  مناسب برای CFC ها که در سال 1990 وبعد از آن بکار برده شده اند و هم چنان نیز

 بکار میروند HCFC  ( هیدرو فلوئورو کلرو کربنها ) هستند که به آنها فروئون های نرم نیز میگویند زیرا در

تروپوسفر مسیر هائئ برای فروپاشی آنها وجود دارند

یک HCFC که به تازگی زیاد مورد استفاده قرار میگیرد CHF2Clبا نام تجارتی HCFC-22 ویا فقط CFC-22

می باشد .این ترکیب امروزه در اکثر دستگاه های تهویه خانگی ودر تعدای از یخچالها وفریزر بکار می رود .

 از آنجا که این ترکیب یک اتم هیدروژن دارد ، به طور عمده از هوا پیش از اینکه بتواند به استراتوسفرولایه

 اوزون صعود کند ، حذف میشود وپتانسیل دراز مدت آن برای کاهش میزان اوزون تنها 5 درصد پتانسیل

 CFC -11 است

ترکیب امید بخش دیگرCFCl-CF3 با نام تجارتی HCFC-123 است که خطر آن برای تخریب اوزون بسیار

کمتر از CFC-11 زیرا بیشتر آن در تروپوسفر بوسله واکنش با رادیکال هیدروکسیل ، نابود خواهد شد

با تمام اینها چنانچه به تنهایی برروی HCFC ها به عنوان ترکیبات جایگزین،تکیه شود ، سرانجام به تجدید

 افزایشکلر در استراتوسفر منتی میشود زیرا با افزایش  جمعیت وسطح در آمد مردم ، حجم مصرف HCFC

 احتمالا بالا خواهد رفت .

فراورده هایی که کاملا عاری از کلر باشند وخطری برای اوزون استراتوسفر ایجاد نکنند باید  به عنوان

 جایگزین های نهایی CFC ها و HCFCها مورد استفاده قرار بگیرند  . ترکیب های کاملا فلوئور دار شده ،

 نیز مناسب نیستند زیرا مکانیسمی در تروپوسفر برای نابودی آنها وجود ندارد این ترکیب ها در دوره های

 بلند مدت به گرم شدن کره زمین کمک خواهند کرد

 

در حال حاضر بیشترین توجه معطوف (HFCها)یا هیدرو فلوئورو کربن هاست که اساسا فاقد کلر  هستند

   ترکیب CH2F-CH3 به نام HFC-134a  جانشین مناسبی برای CFC-12 در یخچالها ودر دستگاهای تهویه

 اتومبیل  است HFC ها در فضا هیدروژن کلرید می دهند ، که دارای پیوند قوی H-F   است وبه این دلیل

تحت اثر حمله .OH   نمی شکند .در نتیجه اتم فلوئور آزاد نمیکند وسبب تخریب اوزون نمی شود



           
دو شنبه 25 بهمن 1389برچسب:, :: 19:29
سعید مرادی


           
دو شنبه 25 بهمن 1389برچسب:, :: 19:13
سعید مرادی

شيمي  
شماره صفحه
شيمي
بخش ۲
بخش ۳
بخش ۴
تمامی صفحات

 

بخش ۱ – مايعي کمياب در عين فراواني

 

منابع آب در طبيعت

آب تنها ماده اي است که در طبيعت به هر سه حالت مايع (آب) جامد (يخ) گاز (بخار آب) يافت مي شود . نزديک به 75 درصد از سطح کره زمين را آب پوشناده است که بخش عمده آن را آب شور درياها و اقيانوس ها تشکيل مي دهد .

در حاليکه مقدار آب شيرين که تمام موجودات زنده و انسانها بايد بر سر آن به رقابت بپردازند حداکثر 0/5 درصد کل منابع مي باشد. که عواملي مانند موقعيت جغرافيايي ، شرايط آب و هوايي و ميزان بارش بر پراکندگي آن موثر است .

 

تجديد پذيري طبيعي منابع آب

هم آب موجود در طبيعت به نسبت تقريباً ثابتي در ميان منابع آن توزيع مي شود.اين توزيع متناسب ، با به چرخه در آمدن آب در يمان اين منابع انجام مي شود . به اين فرآيند چرخه آب مي گويند . پس از اين طريق مي توان گفت که منابع آب تجديد پذيرند.

 

مصرف آشکار و نهان آب

آبي را که مستقيماً براي آشاميدن يا نظافت و شستشو استفاه مي کنيم مصرف آشکار مي گويند ولي آبي را که براي توليد انرژي (برق ، سوخت و ...) ، آبياري کشتزارها ، صنايع و معادن و امور بازرگاني و خدمات مصرف مي شود و احتمالاً از ديد شما مخفي مانده است را مصرف نهان آب مي گويند .

 

آب مايعي با ويژگي باور نکردني : الف) تغيير حجم غير عادي در اثر انجماد :

آب بر خلاف ساير مايعات وقتي براثر سرما تبديل به يخ مي شود انبساط پيدا مي کند و حجمي از يخ که همان حجم اوليه آب است و يخ روي آب شناور مي ماند . آين ويژگي سبب مي شود که آب از سطح شروع به يخ زدن کند .

 

ب) زياد بودن ظرفيت گرمايي

مي دانيد که ظرفيت گرمايي يک جسم مقدار گرمايي است که بايد به جسم داده شود تا دماي آن ۱ درجه سانتي گراد افزايش يابد . ظرفيت گرمايي ويژه آب حدود 10 برابر ظرفيت گرمايي ويژه آهن است . اين مسئله به متعادل کردن دماي زمين خيلي کمک مي کند چون مقادير زياد آب موجود در سطح زمين مقدار زيادي از انرژي خورشيدي را مي گيرند و صرف بالا بردن دماي آب مي کنند .

 

ج) زياد بودن گرماي تبخير:

براي تبديل مقدار کمي آب به بخار ، گرماي زيادي لازم است . گرماي اضافي بدن ما با تبخير مقدار کمي آب از طريق منفذ پوست (عرق کردن ) کاسته مي شود .

 

د) زياد بودن کشش سطحي آب :

به دليل وجود نيروي جاذبه قوي بين مولکولهاي آب ، پيوستگي زيادي در تمام قسمت هاي آب از جمله مولکولهاي سطح آب وجود دارد . به همين علت است که يک پشه مي تواند روي آب بنشيند يا موري مي تواند به آرامي روي آب قدم بزند .

 

مروري بر آموخته هاي گذشته :

عنصر :
به ماده اي گفته مي شود که از يک نوع اتم ساخته شده باشد مثل
۲O ، Fe

ترکيب :
به ماده اي گفته مي شود که از اتصال دو يا چنداتم عنصرهاي مختلف ساخته شده باشد ، مثل
H2O ، HO2 ، Nacl

پيوند هاي شيميايي :
نيرويي قوي است که اتم ها را به هم وصل مي کند . مثلاً دو اتم هيدروژن و يک اتم اکسيژن به هم متصل مي شوند و واحدتازه اي را بوجود مي آورند که به آن مولکول آب مي گويند .

نمادهاي شيميايي :
در زبان جهاني شيمي از حروف براي نشان دادن عناصر استفاده مي کند . به اين حروف نماد هاي شيميايي مي گويند مثل
H براي هيدروژن .

فرمول شيميايي :
کلمه هاي اين زبان علمي را فرمول شيميايي مي گويند . هر فرمول شيميايي نمايانگر يک ترکيب شيميايي است مثل
H2O براي آب . عددهايي که در سمت راست پائين (به صورت زيروند) نوشته مي شوند . تعداد اتم هاي هر عنصر را در يک مولکول يا واحد سازنده ي آن ماده نشان مي دهد (زيروند ۱ نوشته نمي شود) فرمول H2O نشان مي دهد که مولکول آب از ترکيب ۲ اتم هيدروژن و ۱ اتم اکسيژن ساخته شده است .

معادله شيميايي :
آنچه را که در يک واکنش شيميايي رخ مي دهد به طور خلاصه بيان مي کند . هر واکنش شيميايي شامل شکسته شدن پيوندهاي شيميايي مواد واکنش دهنده (مواد اوليه ) و تشکيل پيوندهاي جديد در فرآورده ها (محصول ها ) است . فرآورده ها در سمت راست و واکنش دهنده ها در سمت چپ نوشته مي شوند. مثل :
۲ H2 +O2 = ۲H2 O
در معادلات شيميايي تعداد کل اتمها در دو طرف معادله يکسان است . به چنين معادله اي موازنه شده مي گويند .

 

يادآوري خواص الکتريکي ماده

هر اتم از يک قسمت مرکزي به نام هسته تشکيل شده است که در درون آن پروتون ها با بارمثبت و نوترون ها بدون بار الکتريکي قرار گرفته اند . الکترون ها ذرات کوچکتري هستند با بار منفي که در اطراف هسته وجود دارند .

مي دانيدکه اتم ها با کمک پيوندهاي شيميايي به همديگر متصل شده و مولکول ها را بوجود مي آورند . به اين نوع پيوند شيميايي که اتم ها را در کنار هم نگه مي دارد پيوند کووالانسي مي گويند .

پيوندکووالانس به صورت يک خط بين نمادهاي شيميايي نشان داده مي شود . مثال :

 

 

به تعداد پيوندهايي که يک اتم مي تواند با اتم هاي ديگر تشکيل دهد ظرفيت مي گويند ، براي مثال در مولکول آب ظرفيت هيدروژن ۱ و ظرفيت اکسيژن ۲ است .

 

 

 

بخش ۱_ قسمت دوم
ساختار خميده ي مولکول آب

اگر يک ميله پلاستيکي را به پارچه ي پشمي بماليد تا داراي بار الکتريکي شود وآن را به باريکه اي از آب نزديک کنيد مي بينيد که آب از مسير خود منحرف شده و به ميله ي پلاستيکي نزديک مي شود . در توجيه اين پديده مي توان گفت که مولکول آب داراي دو سر مثبت و منفي هستند . يعني مولکول آب يک مولکول قطبي است که از سر مثبت خود جذب ميله ي پلاستيکي با بار منفي مي شود .شواهد تجربي نشان مي دهد که مولکول آب شکل خميده اي (V شکل ) دارد و شيميدانان بعد از آزمايشهاي بسيار متوجه شدند که درسمت اکسيژن بار منغي و درسمت هيدروژن بار مثبت وجود دارد .

 

به شکل زير توجه کنيد :

 

 

توجيه برخي ويژگيهاي غير عادي آب

 

از آنجا که بارهاي الکتريکي نا هم نام يکديگر را مي ربايند ، قطب مثبت يک مولکول آب ، قطب منفي مولکول همسايه اش را جذب مي کند . اين نيروي جاذبه سبب مي شود که مولکول هابتوانند در کنار هم قرار بگيرند ، از اين رو به آن نيروي جاذبه بين مولکولي گفته مي شود . در آب نيروي جاذبه بين مولکولي خيلي زياد است ، چنين بنظر مي رسد که اتم هيدروژن ، مولکولهاي آب را در کنار هم نگه داشته است به همين علت به اين نيروها پيوند هيدروژني مي گويند .بنابراين انرژي بالايي معادل j۲۲۶۰ مورد نياز است که يک گرم آب را تبديل به بخا رکند . هين نيروي قوي جاذبه بين مولکولهاي آب سبب به وجود آمدن کشش سطحي زياد مي شود .

 

آب به عنوان يک حلال

آب به عنوان حلال مي تواند تعداد بسيار زيادي از ترکيبات يوني مانند سديم کلريد را در حوض حل کند . چون مولکول هاي آب قطبي هستند . سديم کلريد در آب تبديل به يون هاي( Na مثبت و Cl منفي ) در بين مولکولهاي آب مي شود . اين محلول رساناي الکتريکي نيز هست . زيرا يون هاي مثبت محلول (کاتيون مثبت Na ) به طرف قطب منفي و يون هاي منفي محلول (آينون منفي Cl) به طرف قطب مثبت حرکت مي کند و جريان برق را انتقال مي دهند .

 

انحلال پذيري مواد جامد در آب

براي حل شدن مواد گوناگون در مقدار معيني آب در دماي اتاق محدوديتي وجود دارد. اين محدوديت را انحلال پذيري يا قابليت حل شدن آن ماده مشخص مي کند . انحلال پذيري وابسته به دما است و مي توان آن را با کمک منحني انحلال پذيري نشان داد . بسته به ميزان ماده حل شده ، محلول را به سه نوع تقسيم مي کنند که عبارتند از محلول هاي سير نشده ، سيرشده و فراسير شده .

 

انحلال پذيري گازها درآ ب

انحلال پذيري گازها در آب هم وابسته به دما است . در دماي پائين تر ميزان بيشتري گاز درآب حل مي شود . به ميزان اکسيژن حل شده در آب DO مي گويند و آن را بر حسب PPm (قسمت در ميليون) بيان مي کنند .

 

آلودگي گرمايي آب

در ماه هاي گرم تابستان رقابت ميان موجودات زنده آبزي براي دسترسي به اکسيژن محلول افزايش مي يابد . با توجه به اينکه در فصل گرم ميزان اکسيژن حل شده در آب کمتر است و از طرفي برخي از کارخانه ها از آب براي سيستم خنک کننده ي خود استفاده مي کنند و مجدداً آب گرم شده را به رودخانه و دريا بر مي گرداند ،دماي آب بالا رفته و ميزان اکسيژن کمتري را درخود حل مي کند . اين مسئله باعث مرگ و مير ماهي ها مي شود.

 

آلودگي اسيدي آب


 

مي دانيم که PH مقياسي براي تعيين خاصيت اسيدي يا قليايي بودن محلول است و محدوده آن از اسيدي ترين تا قليايي ترين محلول به شکل زير است :

آب باران اندکي اسيدي است ، زيرا مقادير کمي از ۲Co هوا را در داخل خود حل مي کند و کربنبک اسيد رقيق بوجود مي آورد . با جريان يافتن آب باران در بستر جويبارها ممکن است موادي در آن حل شده و ph را بالا ببرند . گاه ممکن است با ورود پساب اسيدي و فاضلاب کارخانه ها به آب هاي طبيعي Ph آب کاهش يابد ، به گونه اي که ماهي توان ادامه زندگي در اين Ph اسيدي را نداشته باشند .

 

آلودگي آب توسط کاتيون هاي سنگين

 

گاه ممکن است کاتيون هاي سنگيني مثل جيوه (Hg+2) ، سرب(Pb+2) و کادميم(Cd+2) از طريق پساب هاي صنعتي به منابع آب وارد شده اند و آب را آلوده کنند . ضريب خطر يون هاي سنگين از اين رابطه بدست مي آيد :140

 

تصفيه طبيعي آبها

آبها به طور طبيعي طي سه فرآيند زير خود به خود تصفيه مي شوند :
۱- جداشدن تقزيباً کامل مواد اوليه حل شده در آب به هنگام تشکيل برف و باران
۲- تجزيه برخي از مواد محلول و شناور به مواد ساده تر تويط باکتريها
۳- جداشدن مواد معلق ازآب به هنگام عبور از ميان سنگ ريزه ها و ماسه ها

 

 

بخش ۱_قسمت سوم
آب سخت وروش هاي نرم کردن آن

عبور آبهاي طبيعي داراي گاز دي اکسيد کربن ، روي سنگ هاي آهکي باعث حل شدن تدريجي سنگ هاي آهکي شده و در آن کلسيم کربنات تبديل به کلسيم هيدروژن کربنات مي شود که عامل سختي موقت آب است . سختي موقت با گرم کردن آب از بين مي رود .

اگر آب هاي طبيعي مقدار قابل توجهي يون هاي
Ca+2 و (Mg+2 يا Fe+2) داشته باشند ، نمي توان سختي آب را با گرم کردن از بين برد به اين ويژگي سختي دائم مي گويند . سختي دايم با افزودن مقداري سديم کربنات به آب برطرف مي شود.

 

تصفيه آب شهري
آب شهري طي مراحي زير تصفيه مي شود :

۱- صاف کردن : اين عمل توسط توري هاي فلزي آشغال گير انجام مي شود و طي آن مواد خارجي درشت مثل چوب ، سنگ و ... جدا مي شود .

۲- کلرزني مقدماتي : کلر که يک گتدزداي قوي است جهت از بين بردن ميکروب هاي بيماري زا به آب افزوده مي شود .

۳- لخته سازي و ته نشين کردن : براي آنکه گل و لاي معلق در آب سريع تر ته نشين شود از عامل لخته کننده (Al3+ و Fe3+ ) استفاده مي شود .

۴- ته نشين شدن در حوضچه هاي آرامش : براي ته نشين شدن ذره هاي شناور در کلوئيدي و کامل شدن فرآيند لخته سازي به آب فرصت بيشتري داده مي شود در اين مرحله تابش نور خورشيد به حوضچه هاي آب به از بين رفتن باکتري ها کمک مي کند .

۵- گذراندن از صافي شني :
مواد ديگري که پيش از اين ته نشين نشده اند با صافي گرفته مي شوند .

۶- گندزدايي پاياني :
در اين مرحله مقدار نهايي کلر در آب طوري تنظيم مي کنند که آب را از اثر باکتري هاي باقيمانده يا باکتريهايي که ممکن است وارد آب شوند در امان نگه دارند.

 

تصفيه فاظلاب هاي شهري

لازم است که فاظلاب پيش از رها شدن در رودخانه تصفيه شود . تصفيه فاضلاب شامل مراحل زير است :
۱- صاف کردن و جداکردن آشغال ها
۲- ته نشيني اوليه (مواد جامد به صورت لجن رسوب مي کنند )
۳- هوادهي (باکتريهاي هوازي بسياري از مواد را تجزيه مي کنند )
۴- ته نشيني نهايي
۵- گندزدايي با کلر
۶- برخي کارهاي اختياري مانند تنظيم Ph و حذف يون هاي خطرناک
۷- ورود به رودخانه يا دريا

 

خود آزمايي
۱- کدام ويژگي آب سبب مي شود ، اين مايع به سرعت آلوده شود ؟

الف) کشش سطحي زياد
ب) نقطه جوش بالا
ج) قدرت حل کنندگي زياد
د) ظرفيت گرمايي ويژه اي زياد

 

۲- کدام عامل زير ويژگي هاي غيرعادي آب را توجيه ميکند ؟

الف) قطعي بودن مولکول آب
ب) خميده بودن (
V شکل) مولکول آب
ج)وجود پيوند کووالانس بين اتم هاي آب
د) غير قطبي بودن مولکول آب

 

۳- کداميک از مواد زير عنصر است ؟

الف) ۲O
ب)
HCL
ج)
Nacl
د)
۳CO ۲H

 

۴- چرا يخ روي آب شناور مي ماند ؟

الف) به علت نيروي جاذبه بين يخ و آب
ب) به علت هم جنس بودن يخ و آب
ج) به علت کمتر بودن چگالي يخ از آب
د) به علت پيوند مولکول هاي يخ و آب

 

۵- براي از بين بردن سختي موقت و دايم ، کداميک از موارد زير صحيح است ؟

الف) سرد کردن – افزودن سديم کلريد
ب) افزودن سديم کربنات – گرم کردن
ج) افزودن سديم کلريد – سرد کردن
د) گرم کردن – افزودن سديم کربنات

 

۶- سختي آب به کداميک از يون هاي زير مربوط است ؟

الف) فقط Ca2+
ب)فقط
Fe2+
ج)فقط
Mg2+
د)
Ca2+ و Mg2+ و Fe2+

 

۷- کداميک ا زيون هاي زير باعث آلودگي آب نمي شود ؟

الف) Hg2+
ب)
Na+
ج)
Cd2+
د)
Pb2+

 

۸- هر چه دماي مناسب آب براي زندگي يک نوع ماهي کمتر باشد ميزان DO لازم براي زندگي آن ماهي ....................

الف) کمتر است
ب) بيشتر است
ج)فرق نمي کند
د) مناسب است

 

۹-

           
دو شنبه 25 بهمن 1389برچسب:, :: 18:46
سعید مرادی


 

 نمونه ۲
 


 

 

 
 

 

لطفا برای دیدن سوالات به ادامه مطلب مراجعه کنید.

ادامه مطلب
 


 

آيا مي دانيد عدد بسيار اول به چه عددي مي گويند؟

من هم برايم بسيار جالب بود و دوست داشتم شما هم بدونيد.

عدد 373 همان عدد مورد نظر است . از هر طرف به آن نگاه كني عدد اول است. اگر يك رقم يك رقم در نظر بگيريم ،هر رقمي يك عدد اول است. و همينطور اگر دو رقم د و رقم در نظر بگيريم باز هم اعداد اول داريم. و خود عدد هم كه سه رقمي است نيز عددي اول است. پس به اين عدد ، عدد بسيار اول مي گوئيم .

جالب بود نه؟؟؟؟؟

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 



           
شنبه 23 بهمن 1389برچسب:, :: 16:58
سعید مرادی

 

 
 
در نقش مار پا اضافه کردن

در دوران قدیم یکی از اشراف کشور چو پس از انجام دادن مراسم ادای احترام به پیشینیان،جام شرابی به خدمتکاران موکب خود هدیه داد. خدمتکاران راجع به این هدیه به گفتگو پرداختند. یکی از آنان گفت یک جام شراب برای چند نفر کافی نیست و تنها برای یک نفر بسنده است. همه تذکر او را قبول کردند ولی هیچ کس حاضر نشد از حق خود بگذرد و از نوشیدن آن صرف نظر کند.

پس چه کار باید کرد؟ یکی پیشنهاد کرد هر کدام روی زمین ماری نقاشی کنند،هر که زودتر از همه نقاشی را تمام کرد شراب را تصاحب کند. همه با این پیشنهاد موافقت کردند و هر کدام شاخه ای از درخت کندند و روی زمین با سرعت شروع کردند به کشیدن نقش مار. دیری نگذشت که یکی از آنان نقاشی را تمام کرد و جام را برداشت تا بنوشد. نگاهی به دوستان خود کرد دید یکی تنها سر مار را کشیده و دیگری مشغول کشیدن بدن مار است.

فکر کرد آنان به او نمی رسند لذا با خوشحالی تصمیم گرفت برای مار چند پا نیز اضافه کند. اما در موقعیکه مشغول کشیدن پا برای مار بود یکی دیگر نقاشی خود را تمام کرد و جام را برداشت و در پاسخ اعتراض اولی که مار با پا کشیده و کارش را زودتر تمام کرده بود گفت: مار اصلا پا ندارد و تو برای نقاشی خود پا رسم کرده ای و این نقش دیگر مار نیست و جام شراب را سر کشید. اولی با اینکه کار را زودتر تمام کرده بود به سبب این اشتباه خود هدیه ای را که حقا مال او بود از دست داد.

مثلی را که از این داستان ناشی شده است،در موردی به کار می برند کهبخواهند نشان دهند برخی کارها که صورت می گیرد و از روی غرور و دور از اندیشه است نه تنها مفید واقع نمی شود بلکه ضرر هم به بار می آورد.

 

 
نه تنها پیزی یاد نگرفت بلکه آنچه را هم می دانست از یاد برد

در زمانهای قدیم مردم منطقه«هان دان»در کشور«جائو»به طرز خاصی راه می رفتند. طرز راه رفتن آنها بسیار زیبا بود،مانند مرغان سبکبال می خرامیدند و چنان بود که به هنگام حرکت می پنداشنی دستها و پاها در نوسانند و حرکات موزون دارند.

خلاصه اینگونه راه رفتن باعث شهرت و محبوبیت ایشان در نقاط دور نزدیک شده بود. جوانی از مردم کشور«ین»که شنیده بود راه رفتن مردم«هان دان»بسیار جالب و زیبا ست بار رسفر بست و برای یادگرفتن آن طرز راه رفتن راهی آن سرزمین شد و چون آنجارسید بیدرنگ به ممارست و تمرین پرداخت،کنار خیابان و کوچه ایستاد و بادقت به راه رفتن مردم نگریست و کلیه حرکات آنها را به خاطر سپرد.پس از چند روز مشاهده دقیق شروع کرد مانند آنها راه رفتن.

اما زود متوجه شد که او خوب متوجه طرز حرکات نشده است و ثانیاً دریافت که این مردم سالهاست با این طرز حرکت عادت کرده اند و برای ایشان امری طبیعی شده است و خود او هم سالها به طرز دیگری راه می رفته است و از یاد بردن عادت دیرینه کار آسانی نیست.

لذا تصمیم گرفت اول راه رفتن سابق خود را فراموش کند و به طرز جدید حرکت نماید. این تصمیم را به موقع اجرا گذارد ولی راه رفتنش حالت مسخره ای پیدا کرد چه طرز گذشته را عمل نمی کرد و وسواس نمی گذاشت به طرز جدید خوب عمل کند،به عبارت دیگر راه رفتن مردم هان دان را نیاموخت،سهل است،راه رفتن خود را هم از یاد برد و مصداق مثل بالا شد.

نظیر این مثل در زبان فارسی نیزهست و می گویند: کلاغ رفت راه رفتن کبک را بیاموزد راه رفتن خود را نیز فراموش کرد.

 

 
چیزی که پایه و اساس ندارد بی ارزش و ناپایدار است

«زین جوی گون»امپراطور کشور«رین»به یاری کشور«چین»برتخت سلطنت دست یافت و به مقام امپراطوری رسید.او قبلاً موافقت کرده و سوگند خورده بود که بعد از رسیدن به قدرت پنج شهر را به عنوان جبران خسارت و تشکر از کمکهای مادی و معنوی به کشور«چین»هدیه کند،ولی بعد از به دست گرفتن قدرت به سوگند و قول خود پشت پا زد و آن را عملی نساخت.

اتفاقاً سالی کشور«زین»گرفتار خشکسالی و گرسنگی شد،ناگزیر از کشور«چین»در خواست کمک کرد.کشور«چین»بی آنکه متذکر آن پیمان و سوگند شکنی امپراطور کشور«زین»شود به آن کشور مدد رسانید.

سال دیگر کشور«چین»با مصائب سخت طبیعی روبه رو شد و از کشور«زین»تقاضای کمک نمود.ولی امپراطور کشور«زین»حاضر نشد به آن کشور یاری و مدد برساند.

یکی از وزیران دربار کشور«زین»به نام«چینگ جن»در مقام پند و اندرز به امپراطور«زین»گفت:کشور چین تا به حال چند باربه ما کمک کرده است،حال اگر ما به کمک آنها نشتابیم از فضیلت اخلاقی و جوانمردی به دور مانده ایم.

«گئو شه»وزیر دیگر دربار زین که با نظر چینگ جن موافق نبود به امپراطور زین جوی گون گفت:رابطه دو کشور زین و چین به قطعه پوستی پوشیده از مو می ماند.وفا نکردن به وعده اول،یعنی ندان پنج شهر به آنها تا آن حد روابط دو کشور را تیره ساخته است که اگر به مقدار کافی خوار بار در اختیار آنها بگذاریم،باز رفع تیرگی و کدورت سابق را نخواهد کرد.

پس این کمک ویاری مثل آن می شود که پوست زیر مورا از میان ببریم،در آن حال موهای روی پوست به کجا می توانند متکی بمانند.

چینگ جن از شنیدن این سخن سخت خشمگین شد و گفت:وفانکردن به عهد و یاری نرساندن به کشور همسایه فقط می تواند بعدها برای کشور مامصیبت به بار آورد و بس. چیزی که پایه و اساس ندارد بی ارزش و ناپدیدار است.

 

 
با بردباری و کوشش قطعه آهن تبدیل به سوزن می شود

مثل فوق این معنی را می رساند که با کوشش و تلاش حتماً می توان کامیاب شد.مثل به سرگذشت«لی بای»شاعر بزرگ دوران پرشکوه و پرعظمت سلسله«تان»(قرن هفتم میلادی)مربوط است.

می گویند لی بای در دوران کودکی بسیار بازیگوش بود و در آموختن دروس ساعی نبود.به همین جهت پیشرفت چندانی نداشت.

زمانی تصمیم گرفت برای درس خواندن مدتی در خانه اش بماند اما از اینکه نتوانست درسهای خود را از برکند،بیحوصله و بیقرار شد،کار را رها کرد و برای گردش و تفریح از خانه که در دهکده ای واقع بود بیرون آمد و در جاده باریک کوهستان به گردش پرداخت ناگهان نگاهش به پیرزنی در ساحل جوئی افتاد که قطعه آهنی را روی سنگی صاف مالش می داد.

لی بای از کار پیرزن متعجب شد،یک قدم جلو آمد و پرسید:مادر جان!چه چیز را می سائی؟پیرزن همچنانکه مشغول سائیدن بود در جوابش گفت:می خواهم این تکه آهن را باسائیدن به سوزنی مبدل سازم.

لی بای بیش از پیش متعجب شد و پرسید:چند وقت دیگراین قطعه آهن قطور با سائیده شدن به سوزن تبدیل می شود؟ پیرزن لبخند زنان گفت:پسر جان!اگر من هر روز بدون وقفه به سائیدن ادامه دهم،قطعی است که روز به روز این قطعه آهن درست و خشن باریکتر می شود و سزانجام به شکل سوزن در خواهد آمد.

لی بای از این پشتکار یکه خورد و احساس کرد از کلمات پیرزن حقیقت بسیار مهمی به گوش او فروشده است.برق آسا به خانه باز گشت کتابی را که از خواندن آن کسل و خسته شده بود برداشت و شروع به خواندن کرد و مطالب آن را با چندین بار خواندن از بر کرد و سرانجام موفق شد دروس خود را ابتدا قسمت و بعد از آغاز تا انجام از بر کند و سپس از راه مطالعه و آموختن و کوشش و دقت سرانجام لی بای دانشمند شد.

امروزه مثل فوق کار برد فراوان دارد و از آن در تشویق و ترغیب افراد برای کامیاب شدن از راه آموزش سخت پشتکار و دقت استفاده می شود.

 

 
قورباغه ته چاه

قورباغه ای از بچگی در میان چاهی زندگی می کرد.چاه کوچک و تنگ بود. روزی قورباغه به لاکپشتی که از دریای شرق آمده بود بر خورد کرد.قورباغه با خود پسندی گفت: آه من چقدر خوشبختم،وقتی خوب و سر حالم کنار چاه بازی می کنم،وقتی حال بازی ندارم می روم توی چاه و با آسودگی استراحت می کنم،هم وسیله آب تنی کردن وهم قدم زدن برای من فراهم است، براستی که چقدر راحتم. بعد بلافاصله به کرمها و بچه قورباغه های دیگر اشاره کرد و گفت آنها کجا به پای من می رسند. سپس اندک مکثی کرد و به لاکپشت گفت:تو چرا نمی آئی توی چاه تا باهم بازی کنیم؟ لاکپشت دریای شرق فکر کرد که برود و توی چاه را ببیند اما وقتی که خواست وارد چاه بشود پایش به لب چاه گرفت،سرش را تکانی داد و از رفتن به داخل چاه منصرف شد.

قورباغه وقتی این وضع را دید با ناراحتی گفت:ببینم مگر جائیکه تو زندگی می کنی از انیجا بهتر است؟لاکپشت جواب داد:دریا بزرگ است، عرضش از هزاران کیلومتر بیشتر است نمی شود آن را وصف کرد، عمقش را همین طور.پیش از این یک بار در روی زمین به مدت چند سال سیل افتاد ولی آب دریا یک قطره هم زیاد نشد. بعدها روی زمین چند سال قحطی شد ولی قطره ای از آب دریا کم نشد،برای همین فرقی نمی کند که چه اتفاقی بیفتد،همیشه دریابی انتها و بیکران است،امواج آن بزرگ و سهمگین است،من با خوشی در توی دریا زندگی می کنم. قورباغه وقتی اینها را شنید دهانش از تعجب باز ماند و خجل شد و احاس نمود که دانش او بسیار اندک و سطحی بوده است.

این داستان منشا مثل مورد اشاره شده است که در زبان چینی اشاره به کوتاه نظری و دانش کم و معلومات اندک دارد.

اصل داستان در کتاب «جوانگ زه» به صورت افسانه ثبت است.

منبع:www.saed2010.loxblog.com



           
شنبه 23 بهمن 1389برچسب:, :: 16:19
سعید مرادی

 

دانلود كتاب الكترونيكي , دانلود كتاب تاريخي

  • parsipb.jpgنام کتاب: پارسی را پاس بداریم
    نویسنده: گروه ایران بلژیک
    تعداد صفحات:22
    فرمت کتاب: PDF
    زبان کتاب: فارسی

    توضیحات:
    آنچه فرهنگ مادری ما را زنده نگه داشت، زبان مادری ما است. پس تلاش کنیم زبان مادری خود را زنده نگه داریم و تا میتوانیم از واژه ها زبان مادری خودمان بهره ببریم. در این کتاب معادل فارسی بیش از 2000 لغت روزمره و پرکاربرد در زبان فارسی گردآوری شده است.
    برای دانلود رایگان کتاب "پارسی را پاس بداریم" از میهن دانلود به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
     


 


 
ادامه مطلب...


           
پنج شنبه 21 بهمن 1389برچسب:, :: 18:34
سعید مرادی

 

اگر از طراحان فایل های فلش هستید حتما با نرم افزار Swish Max آشنا هستید. سوییش مکس نرم افزار قدرتمندی برای ساخت فایل های فلش است که ساده تر از نرم افزار حرفه ای Flash Mx می باشد. حتما با فایل های فلش آشنا هستید ، فلش یک قالب چند رسانه ای می باشد که برای اجرای انیمیشن (جان بخشی) ، ویدئو (تصویری) و آدیو (شنیداری)  مختص شبکه ، دستگاه های موبایل و .... می باشد.


 

SWiSH Max2 قادر است فایل های فلش را با یک محیط ساده برای طراحی با کشیدن و رها کردن فایل های ویدئویی ، صوتی ، عکس .... و ایجاد افکت های مورد نیاز ایجاد کند و یک رسانه سینمایی چند منظوره حیرت آور را به وجود آورد.


 

Swish Max را به صورت Portable برای شما تهیه دیده ایم که  نیازی به نصب ندارد و کرک شده می باشد.


 


 

www.freedownload.ir دانلود نرم افزار رایگان - Portable Swish Max - نرم افزار ساخت فلش سوییش مکس


 

دانلود نرم افزار ساخت فلش سوییش مکس (حجم فایل: 4.64 مگابایت) | لینک کمکی دانلود (راپیدشیر)


 

رمز عبور: www.fdl.ir


 

بزرگترین مرکز دانلود رایگان www.freedownload.ir منبع


 



           
چهار شنبه 20 بهمن 1389برچسب:, :: 16:54
سعید مرادی


Slysoft AnyDVD

AnyDVD is a Windows-based driver that works automatically in the background to unprotect encrypted movie DVDs.
  Free Download  


 
youtube downloader

Replay Media Catcher

Download online videos and MP3's from millions of sites -automatically!

 
Free Download
 

 

AVS Video Converter

Convert and edit video/DVD, rip and burn personal DVDs, copy to mobiles. All key formats are supported.
  Free Download  
ipod converter

iConvert

Convert your video files to iPod, iPhone or iPad, and send to iTunes automagically.

 
Free Download
 

 



           
سه شنبه 19 بهمن 1389برچسب:, :: 19:41
سعید مرادی

 

ساخت اسلايد و آلبوم هاي فلش زيبا با Flash Album Creator v2.1.7.2602

 

 

 

شايد براي شما هم بارها پيش آمده كه خواسته ايد از تصاوير و عكس هاي خاطره انگير خود آلبوم هاي به شكل فلش و اسلايد تهيه كرده و به آن ها جذابيت خاصي ببخشيد و براي اين كار نيز نرم افزارهاي فراواني را امتحان كرده ايد اما هيچ يك از آن ها نتوانسته اند نتيجه ي مورد نظر را شما را به ارمغان آورده و شما را دل سرد نموده اند اما اكنون باز هم گروه پرتوان آسان دانلود به ارائه ي نرم افزاري بسيار مفيد و كاربردي براي شما دوستان عزيز پرداخته است كه با استفاده از آن مي توانيد به راحتي آلبوم هاي فلش زيباي را از تصاوير خود ايجاد نماييد. Flash Album Creator نرم افزاري است كه به شما اجازه مي دهد تا به سادگي و تنها در عرض چند دقيقه گروهي از تصاوير خود را به يك اسلايد شوي زيبا همراه با تنظيمات دلخواه خود همچون اضافه نمودن افكت هاي انيميشني، افكت هاي متني، موزيك و ... تبديل ساخته و آن ها را با دو فرمت Adobe Flash يا EXE ذخيره نموده و يا آن ها را بر روي وب سايت هاي خود يا سي دي ذخيره نموده و يا از طريق ايميل براي دوستان خود فرستاده و از آن ها براي مقاصد خود استفاده نماييد.

 قابليت هاي كليدي نرم افزار Flash Album Creator v2.1.7.2602 :
- استفاده ي بسيار آسان از نرم افزار تنها با انتخاب تصاوير و تنظيمات دلخواه
- امكان انجام تنظيمات دلخواه فراوان همچون افكت هاي و انيميشني، موزيك پس زمينه، فونت، رنگ، سايز و ...
- امكان ذخيره ي فايل خروجي در دو فرمت Adobe Flash و EXE
- امكان مشاهده ي پيش نمايش اسلايد قبل از ذخيره ي تنظيمات
- امكان تنظيم كيفيت فايل خروجي
- امكان ارسال اسلايد بر روي وب سايت و از طريق ايميل و همچنين رايت بر روي سي دي
- امكان ايجاد تنظيمات براي هر بخش از اسلايد و هر اسلايد به صورت مجزا
- پشتيباني از انواع فرمت هاي تصويري همچون BMP، JPEG، GIF، PNG و ...
- پشتيباني از چندين زبان زنده ي دنيا
- داراي بيش از 40 افكت متحرك سازي زيبا و جذاب
- داراي قدرت و سرعت بسيار بالا علي رقم داشتن حجم بسيار كم
- داراي محيطي بسيار ساده اما جذاب و كاربرپسند
- سازگار با نسخه هاي مختلف ويندوز از جمله ويندوز محبوب 7
- و ...

 طريقه فعالسازي : 

 - پس از دانلود برنامه توسط نرم افزار winrar. فايلها را از حالت فشرده شده خارج نماييد.

 - قبل از  نصب نرم افزار اتصال اينترنت خود را قطع كنيد و سپس اقدام به نصب نرم افزار نماييد.

 - در مرحله آخر مي بايستي تيك مربوط به اجراي برنامه را برداشته تا برنامه اجرا نگردد.

 - در صورتي كه برنامه به صورت خودكار اجرا شد. از محيط نرم افزار خارج شويد، لازم به ذكر است در برخي از برنامه ها نرم افزار مورد نظر به صورت كامل بسته نشده و آيكون آن در نوار وظيفه شما نمايان مي شود و شما مي بايستي با کليک راست كردن بر روي آيکون برنامه و انتخاب گزينه ي Exit يا Quit برنامه را از حالت اجرا خارج نماييد.

- پس از نصب نرم افزار فایل موجود در پوشه کرک را در محل نصب نرم افزار کپی کنید



ادامه مطلب ...


           
یک شنبه 17 بهمن 1389برچسب:, :: 9:45
سعید مرادی


 

کاهش حجم تصاویر بدون افت کیفیت با Advanced JPEG Compressor 2011.9.1.97

 

 

همیشه فشرده سازی و کاهش حجم فایل ها برای کاربران امر مهمی بوده است ، به همین دلیل نرم افزارهایی مثل WinRAR و WinZIP که وظیفه فشرده سازی فایل ها با فرمت zip و rar را دارند با اقبال عمومی زیادی مواجه شده اند . در این بین کاربرانی به دنبال فشرده سازی عکس ها بدون افت کیفیت هستند . شاید برخی بگویند که با این فضای زیاد هارد دیسک دیگر چه احتیاجی به فشرده سازی عکس ها می باشد و یا شاید بگویند ما با همان فرمت zip و rar عکس ها را نیز فشرده می کنیم . ولی برای کاربرانی که برای مثال قصد اشتراک گذاری عکس ها را در اینترنت دارند ، حجم عکس بسیار مهم است با توجه به اینکه سرعت اینترنت پایین در ایران و اینکه با قرار دادن عکس های حجیم در سایت ها ، سرعت لود سایت بسیار افت می کند . پس زمانی احتیاج به فشرده سازی عکس ها نیز است!

 Advanced JPEG Compressor 2011.9.1.97 نام نرم افزاری قدرتمند برای فشرده سازی فایل های عکس با فرمت های مختلف می باشد. به کمک این برنامه می توان علاوه بر ویژگی فرشده سازی عکس از ابزارها و امکانات دیگری نظیر ابزارهای مدیریت بر فایل های عکس ، ابزارهای ویرایشی و نمایش عکس ، افکت گذاری بر روی تصاویر و … نیز اشاره نمود. در این نرم افزار کاربران قادرند تا به مجموعه ای از ابزارهای مدیریتی و مورد نیاز در زمینه کار با تصاویر دست یابند. این نرم افزار با توجه به ظاهر مناسب گرافیکی در رابط کاربری توانایی انجام امور را به آسانی به کاربران خود می دهد. این نرم افزار از تولیدات شرکت نرم افزاری WinSoftMagic می باشد.

قابلیت های کلیدی نرم افزار :
- محیط کاربری بسیار جذاب و حرفه ای و در عین حال ساده
- پشتیبانی از فرمت Jpeg
- پشتیبانی از انواع اسکنرها و دوربین های دیجیتال
- کاهش سایز و حجم تصاویر بدون افت کیفیت
- توانایی قرار دادن Watermark روی تصاویر
- توانایی کاهش حجم و تغییر سایز چندین عکس به صورت همزمان
- سازگاری با انواع ویندوزها از جمله ویندوز ویندوز ویستا و ویندوز محبوب ۷
- و…

 



ادامه مطلب ...


           
یک شنبه 17 بهمن 1389برچسب:, :: 9:28
سعید مرادی

 

 

 


 

دانلود نمونه سوالات سال اول دبیرستان با جواب سوالات و بصورت فشرده با فرمت رار و پی دی اف ، کلیه نمونه سوالات با جواب هستند ، بعضی از سوالات کیفیت عالی و بعضی ها هم متوسط هستند .

توجه   توجه   توجه   توجه    توجه  توجه
برای دانلود بر روی لینک دانلود کلیک کنید(تصویر چشمک زن دانلود کنید) بعدا صفحه ای میاد، منتظر باشید تا ثانیه شمار تمام شود . بعد از حدودا 60 ثانیه یا کمتر ، لینک دانلود فعال می شود که می توانید دانلود را شروع کنید.بعد از دانلود هم ، اگر فایل پی دی اف باز نشد اسم پوشه و فایل پی دی اف را به فونت انگلیسی تغییر دهید.

دانلود دو نمونه سوال امتحان ادبیات فارسی ـ درس زبان فارسی سال اول آموزش متوسطه عمومی خرداد 87

 

دانلود  نمونه امتحان  زبان انگلیسی-  امتحان انگلیسی یک - سال اول آموزش متوسطه رشته عمومی ـ ظاهرا دو امتحان با جواب است.

دانلود  نمونه امتحان  شیمی - امتحان درس شیمی یک - دبیرستان شاهد اراک سال 87

 دانلود نمونه امتحان  عربی

دانلود  نمونه امتحان  مطالعات اجتماعی - نمونه سوالات درس مطالعات اجتماعی شاهد - سال اول

دانلود  نمونه امتحان  دین و زندگی - نمونه سوال امتحان دین و زندگی یک رشته اول عمومی با جواب و کیفیت عالی

 نمونه امتحان  فیزیک - نمونه سوالات درس فیزیک یک و آزمایشگاه رشته عمومی با جواب

 

 

 



           
یک شنبه 17 بهمن 1389برچسب:, :: 9:25
سعید مرادی
 


دانلود آموزش گرامر زبان انگلیسی که  در سه بخش است و شما می توانید از سه تا لینک زیر دانلود کنید

 

 

 

دانلود بخش اول گرامر زبان انگلیسی

دانلود بخش دوم گرامر زبان انگلیسی

دانلود بخش سوم گرامر زبان انگلیسی

 



           
یک شنبه 17 بهمن 1389برچسب:, :: 9:20
سعید مرادی

نمونه سوال ریاضی دبیرستان
نمونه سوالات راهنمایی
نمونه سوال ریاضی راهنمایی
سوالات نمونه دولتی
سوالات سوم راهنمایی تحصیلی
سوالات پنجم ابتدایی
سوالات پيش دانشگاهی
بانک سوالات عربی يک
نمو نه سوالات عربی دبيرستان
متن کتب علوم اجتماعی مقطع راهنمایی با حل تمرینات و نمونه سوال
نمونه سوالات فنی وحرفه ای
بانك سؤالات عربي مقـــطع مـتوسطه
سايت مرجع سوالات هماهنگ کشوری
نمونه سوالات متوسطه
عربی اول دبیرستان
دین و زندگی(1)،(2)دبیرستان
سوالات چهار گزینه ای دین و زندگی(1)به همراه پاسخ
سوالات و پرسشهای متن دین و زندگی(1)به همراه پاسخ
سوالات مطالعات اجتماعی اول دبیرستان

بانک سوال متوسطه
بانك سؤالات عربي مقـــطع مـتوسطه
بانک نمونه سوالات مقطع متوسطه
نمونه سوالات امتحاني تمامی مقاطع
کتابهای سه مقطع همراه سوالات و حل تمرینات
نمونه سوالات ریاضی راهنمایی
نمونه سوالات امتحاني راهنمایی و دبیرستان
ریاضی دبیرستان و تستهای آنها
مرجع سوالات هماهنگ کشوری
نمونه سوالات امتحاني راهنمایی و دبیرستان
نمونه سوالات ریاضی دبیرستان
نمونه سوالات دبیرستان
نمونه سوالات سال سوم دبیرستان
خلاصه عربي سه سال ويژه کنکور
نمونه سوالات امتحاني راهنمایی و دبیرستان
نمونه سوالات امتحاني زيست
نمونه سوالات عربی دبیرستان
سوالات شيمي
نمونه سوالات فلسفه و منطق
نمونه سوالات امتحانی زیست شناسی 2 و آزمایشگاه

نمونه سوالات فیزیک دبیرستان
راهنماي گام به گام دروس سال سوم دبيرستان رياضي و فيزيك
نمونه سوالات امتحاني زيست
نمونه سوالات دبیرستان
نمونه سوالات امتحاني زيست
نمونه سوالات دبیرستان
نمونه سوالات امتحاني زبان انگليسي دبیرستان
تست و نمونه سوال دبیرستان
نمونه سوالات امتحاني دبیرستان
نمونه سوالات جغرافیا دبیرستان
نمونه سوالات امتحاني زيست
نمونه سوالات امتحاني دبیرستان
نمونه سوالات شيمي دبیرستان
نمونه سوالات راهنمايي و دبيرستان
نمونه سوالات سال اول دبیرستان
نمونه سوالات امتحاني دبیرستان
نمونه سوالات دبیرستان
نمونه سوالات شيمي دبیرستان
نمونه سوالات دبیرستان
نمونه سوالات دبیرستانی در تمام دروس

نمونه سوالات عربی دبیرستانی
نمونه سوالات امتحاني دبیرستانی در تمام دروس
نمونه سوالات دبیرستانی در تمام دروس
نمونه سوالات تاریخ ایران و جهان
نمونه سولات امتحاني کلیه دروس برای کلیه دوره های تحصیلی
نمونه سوالات كتاب درسي شيمي
نمونه سوالات دبیرستانی در تمام دروس
نمونه سوالات ریاضی دبیرستان
نمونه سوالات دبیرستانی در تمام دروس
نمونه سوالات زيست
نمونه سوالات امتحانات پاياني دبيرستان و پيش دانشگاهي
نمونه سوالات زبان انگليسي راهنمايي و دبيرستان
نمونه سوالات جغرافیا دبیرستان
نمونه سوالات ریاضی دبیرستان
سوالات امتحانی ریاضی راهنمایی
نمونه سوالات امتحاني راهنمايي
نمونه سئوالات امتحانی سال سوم متوسطه
نمونه سوالات امتحاني دانشگاه
نمونه سوالات زیست
سوالات تشريحي شيمي

نمونه سوالات پیام نور
نمونه سوالات امتحاني ریاضی دبیرستان
نمونه سولات امتحانی مهندسی عمران
راهنماي گام به گام دروس اول دبيرستان
سوالات امتحانی ریاضی راهنمایی
نمونه سوالات زبان انگلیسی راهنمایی
نمونه سوالات دبیرستان
نمونه سوالات مختلف مقطع دبیرستان
نمونه سوالات علوم تجربی اول راهنمائی
سوالات دوره راهنمايي
نمونه سوالات -نکته ها و تستهای عربی عمومی
نمونه سوالات عربی دبیرستان
نمونه سوال امتحاني شيمي
نمونه سوالات امتحاني راهنمايي
سوالات كنكور ( 29 مورد)
نمونه سوالات امتحاني دانشگاه
نمونه سوالات دبیرستان
نمونه سوالات دبیرستان
نمونه سولات امتحانی کلیه دروس برای دوره های تحصیلی
نمونه سوالات امتحاني راهنمايي و دبیرستان

نمونه سوالات راهنمايي
نمونه سوال امتحاني شيمي
نمونه سوالات شیمی
نمونه سوالات امتحاني دانشگاه
نمونه سوالات راهنمايي
سوالات امتحانی علوم و ریاضی راهنمایی و دبیرستان
نمونه سوالات راهنمايي و دبیرستان و کنکور
نمونه سوالات راهنمايي و دبیرستان
نمونه سوالات امتحانی "کلیه دروس"پایه سوم راهنمایی
نمونه سوالات دروس راهنمایی
نمونه سوالات دروس ریاضی راهنمایی
نمونه سوالات امتحاني راهنمايي اصفهان
سوالات آزمایشی تیزهوشان برای دانلود
نمونه سوالات امتحاني راهنمايي و دبیرستان
سوالات امتحانی راهنمایی و دبیرستان
نمونه سوالات دروس ریاضی دبیرستان و دانشگاه
نمونه سوالات امتحانی دانشگاه فردوسی مشهد
نمونه سوالات دانش آموزی مجتمع آموزشی ارشاد
امتحانات دوم وسوم متوسطه
نمونه سوالات امتحانی پیام نور

نمونه سوالات شیمی
نمونه سوالات امتحانی دبیرستان
بانک سوال
نمونه سوالات امتحانی دبیرستان و راهنمایی
سوال امتحانی دبیرستان
نمونه سوالات پايان ترم
نمونه سوالات دروس مختلف دوره ی دبیرستان و راهنمایی
سوالات امتحان نهايي دبیرستان با پاسخ تشريحي
نمونه سوال و جواب ریاضی دبیرستان
نمونه سوالات ریاضی دبیرستان
نمونه سوالات امتحانی شیمی سال سوم دبیرستان
نمونه سوالات رياضي دبیرستان و پیش دانشگاهی
نمونه سوالات متوسطه
سوالات امتحانی مطالعات اجتمایی و اقتصاد و روان شناسی و جامعه شناسی و...
سوالات کنکور
نمونه سوالات زیست شناسی
مجموعه سوالات تاریخ ادبیات متوسطه
سئوال امتحاني ديني راهنمايي
سئوال امتحاني زبان راهنمايي
سئوال امتحاني جغرافي راهنمايي

سئوال امتحاني حرفه راهنمايي
سئوال امتحاني عربي راهنمايي
سئوال امتحاني قرآن راهنمايي
سئوا ل امتحاني انشاء راهنمايي
سئوال امتحاني املاء راهنمايي
سئوال علوم اجتماعي راهنمايي
سئوال امتحاني رياضي راهنمايي
سئوال امتحاني علوم تجربي راهنمايي
سئوال امتحاني دفاعي راهنمايي
نمونه سوالات زبان انگليسي پیش دانشگاهی و کنکور
نمونه سوالات زبان انگليسي سال اول متوسطه
نمونه سوالات علوم تجربي سوم راهنمايي
نكات و نمونه تستهاي زبان انگليسي سوم راهنمايي
نمونه سوالات حرفه و فن راهنمایی
نمونه سوالات زبان انگلیسی راهنمایی
کتب درسی راهنمایی
نمونه سوالات درس عربي راهنمایی
نمونه سوالات درس جغرافيا راهنمایی
نمونه سوالات درس حرفه وفن راهنمایی
نمونه سوالات درس علوم راهنمایی

نمونه سوالات درس قرآن راهنمایی
نمونه سوالات درس ديني راهنمایی
نمونه سوالات درس اجتماعي راهنمایی
نمونه سوالات درس زبان راهنمایی
نمونه سوالات درس رياضي راهنمایی
نمونه سوالات درس تاريخ راهنمایی
نمونه سوالات دبيرستان
مجموعه سوالات مقاطع مختلف
کتابهای سه مقطع همراه سوالات و حل تمرینات
بانک سوالات دروس کلیه رشته ها
دين و زندگي دوم دبيرستان
متن کتاب‌های درسی راهنمایی
بانك سؤالات عربي مقـــطع مـتوسطه
نمونه سوالات دروس فارسی دوره ی دبیرستان
نمونه سوالات دروس مختلف دوره ی دبیرستان
بانك سوالات دروس مختلف راهنمايي و دبیرستان
تدریس و یادگیری زبان انگليسي راهنمايي
بانک سوالات درس دینی راهنمایی
بانک سوالات درس قرآن راهنمایی
بانک سوالات زبان انگلیسی مقاطع مختلف

بانک سوالات فارسی و زبان انگلیسی راهنمایی
بانک سوالات درس عربی راهنمایی

 



           
یک شنبه 17 بهمن 1389برچسب:, :: 9:17
سعید مرادی
  • بازی مهیج Crash Bandicoot Nitro Kart 3D برای موبایل
موضوع: بازی های موبایلیکشنبه ۶ بهمن ۱۳۸۷ بعد از ظهر ۲:۳۳

بازی بسیار جذاب و هیجان انگیز crash که برای  playstaiton و کامپیوتر درست شده بود حالا برای موبایل و با گرافیک زیبا طراحی شده امیدوارم لذت ببرید. در ضمن این بازی برای گوشی های سیمبیان ورژن 3 می باشد.

دانلود در ادامه مطلب

ادامه امطلب…»

  •  
آخرین مطالب از موضوعات برگزیده
روز شمار محرم

 

آخرین قالب های وبلاگ
آخرین تم های موبایل
آخرین کدهای جاوا اسکریپت
آخرین والپیپرها و پس زمینه ها
پیوند ها



 


           
شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, :: 19:15
سعید مرادی
  • بازی gran turismo (جاوا) برای موبایل
موضوع: بازی های موبایلجمعه ۱۹ تیر ۱۳۸۸ بعد از ظهر ۶:۳۶

بازی gran Turismo جاوا(سایت گل نرگس)

بازی gran turismo  یکی از ماشین سواری های بسیار جذاب در پلس استیشن و دستگاه های بازی است. این بازی برای موبایل هم ساخته شده است که دانلود آن را براتون گذاشتم.

امیدوارم لذت ببرید. این بازی گرافیک بسیار زیبایی دارد.

دانلود در ادامه مطلب



ادامه مطلب ...


           
شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, :: 19:12
سعید مرادی
  • تم به مناسبت شهادت امام رضا(ع) برای گوشی های سونی اریکسون
موضوع: تم های موبایلپنجشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۹

بسمه رب الشهدا؛ صلی الله علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)؛ آقا جان بد جور دلم هوای شما کرده است، می دونم که لیاقت زیارت ندارم، ولی به خدا کسی را جز شما ندارم.

یک تم با موضوع شهادت آقا و سرورم حضرت امام رضا(ع) آماده شده که برای گوشی های سونی اریکسون که از پلاتفرم جاوا استفاده  می کنند و صفحه ی نمایش 240 * 320 پیکسل دارند مانند گوشی های: K800,K810,W595,,S500,T600,T700, … انشاالله استفاده کنید فقط قبل از دانلود سه صلوات همیشگی فراموش نشه! التماس دعا

 

دانلــــــــــــود تــــــــــــم


برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , ,
 

 

السلام علیک یا غریب مدینه یا امام حسن مجتبی(ع)
دلم تنهاست ماتم دارم امشب دلی سرشار از غم دارم امشب
غم آمد، غصه آمد، ماتم آمــــد خدا را این میان کم دارم امشب
————————————————————————————-

قالبی با موضوع بقیع آماده شده؛ خدا کند که این کم را از ما قبول کنند! این قالب برای سیستم بلاگفا و پلاکفا و میهن بلاگ آماده شده است البته چون بار اول است که برای میهن بلاگ قالب طراحی کردم شاید خیلی کد ها خوانایی نداشته باشه! دیگه اینکه برای استفاده سه صلوات برای سلامتی حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنا فداه و سلامتی نائب بر حقش امام خامنه ای و شادی روح امام و شهدا بفرستید! حالا برای هر کدام از سیستم ها بروی لینک های مورد نظر کلیک کنید. یا علی


مشاهده قالب
|| بلاگفـــا || پلاکفـــا || میهن بلاگ


برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
 
  •  
 

 

 

بسم رب الشهدا؛ سلام خدمت همه ی دوستان عزیز! بر اساس اعتراض  دوستان نسبت به بسیاری از لینک ها در لینک باکس که مدت زیادی به روز نیستند و جایی در لینک باکس را گرفته اند  قرار شده است که در طی مشاهده ی تمام  وبلاگ هایی که در لینک باکس عضویت دارند و بررسی اینکه آیا وبلاگ ها به روز هستند یا از کیفیت مطالب خوبی برخوردار هستند یا خیر! یک سری وبلاگ ها از لینک باکس حذف شوند!

التماس دعا یا علی

 
  • مجموعه قلمو با موضوع قطرات خون
موضوع: براش های فتوشاپ, گرافیکی و طراحییکشنبه ۲۶ دی ۱۳۸۹

 

سلام؛ وقتی  خون می بینم یاد جمله ی سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی می افتم که گفت: در عالم رازی است که جز به بهای خون فاش نمی شود.” حدود 30 قلمو زیبا برای فتوشاپ با موضوع قطره ی خون آماده کردم انشاالله که استفاده کنید.
برای دانلود سه صلوات؛ یکی برای سلامتی آقا امام زمان(عج) و دیگری برای سلامتی نائب بر حقش امام خامنه ای و آخرین صلوات برای شادی روح امام و شهدا بفرستید حالا که صلوات فرستادی اینجا را کلیک کن!


برچسب ها: , , , , , , , , , , , , ,
 
 
 

برای دانلود اینجا کلیک کنید!
اگر ای عشق پایان تو دور است
دلــم غـــرق تمنای عبــور اسـت
بــرای قـد کشـیدن در هوایــــــت
دلم مثل صــــنوبرها صبور است
————————
سه صلوات همیشگی فراموش نشه!


برچسب ها: , , , , , ,
 
  • نوشته شده توسط رفیعی |
 
  • عدالت با طعم جدید
 


دو متن بسیار زیبا در این مورد از حاج حسین قدیانی: در عدالت شیشه ای جرم ما عمار بودن است و لطفاً به کاوه شلاق نزنید

برای دریافت پوستر در سایز اصلی بروی تصویر کلیک کنید! لعن بر معاندین جهموری اسلامی و ولایت فراموش نشه!


برچسب ها: , , ,
 
  • نوشته شده توسط رفیعی )
 
» آخرین مطالب
تم به مناسبت شهادت امام رضا(ع) برای گوشی های سونی اریکسون
لینک به مطلب: تم به مناسبت شهادت امام رضا(ع) برای گوشی های سونی اریکسون
بسمه رب الشهدا؛ صلی الله علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)؛ آقا جان بد جور دلم هوای شما کرده است، می دونم که لیاقت زیارت ندارم، ولی به خدا کسی را جز ادامه...

قالب بقیع (بلاگفا، میهن بلاگ، پلاکفا)
لینک به مطلب: قالب بقیع (بلاگفا، میهن بلاگ، پلاکفا)
السلام علیک یا غریب مدینه یا امام حسن مجتبی(ع) دلم تنهاست ماتم دارم امشب دلی سرشار از غم دارم امشب غم آمد، غصه آمد، ماتم آمــــد خدا را ادامه...

اطلاعیه لینک باکس
لینک به مطلب: اطلاعیه لینک باکس
بسم رب الشهدا؛ سلام خدمت همه ی دوستان عزیز! بر اساس اعتراض  دوستان نسبت به بسیاری از لینک ها در لینک باکس که مدت زیادی به روز نیستند و جایی در ادامه...

مجموعه قلمو با موضوع قطرات خون
لینک به مطلب: مجموعه قلمو با موضوع قطرات خون
سلام؛ وقتی  خون می بینم یاد جمله ی سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی می افتم که گفت: " در عالم رازی است که جز به بهای خون فاش نمی شود." حدود 30 ادامه...

دو تکسچر (Texture) زیبا
لینک به مطلب: دو تکسچر (Texture) زیبا
برای دانلود اینجا کلیک کنید! اگر ای عشق پایان تو دور است دلــم غـــرق تمنای عبــور اسـت بــرای قـد کشـیدن در هوایــــــت دلم مثل ادامه...

عدالت با طعم جدید
لینک به مطلب: عدالت با طعم جدید
دو متن بسیار زیبا در این مورد از حاج حسین قدیانی: در عدالت شیشه ای جرم ما عمار بودن است و لطفاً به کاوه شلاق نزنید برای دریافت پوستر در سایز ادامه...

تم حضرت رقیه (س) برای گوشی های سونی اریکسون
لینک به مطلب: تم حضرت رقیه (س) برای گوشی های سونی اریکسون
صلی الله علیک یا رقیه بنت الحسین(ع)؛ این تم برای گوشی های سونی اریکسون که از پلاتفرم جاوا استفاده می کنند و صفحه ی نمایش 240 در 320 پیکسل دارند مثل ادامه...

قالب ولایت با رنگ تیره
لینک به مطلب: قالب ولایت با رنگ تیره
بسم رب الشهدا؛ سلام قالب ولایت که یادتون هست بنا به دلایلی و درخواست دوستان به رنگ تیره ی آن را هم برای استفاده گذاشتم! این قالب منوهای کشویی ادامه...

تم امام خامنه ای برای گوشی های سونی اریکسون
لینک به مطلب: تم امام خامنه ای برای گوشی های سونی اریکسون
سلام؛ این تم مخصوص گوشی های سونی اریکسون که از پلاتفرم جاوا استفاده می کنند و صفحه ی نمایش 240 در 320 پیکسل دارند مثل گوشی های ادامه...

گوشه نمای “یوم الله نه دی”
لینک به مطلب: گوشه نمای “یوم الله نه دی”
سلام برای دریافت کد گوشه نما اینجا را کلیک کنید! فقط صلوات فراموش نشود! یا علی ادامه...

پوستر ۹ دی
لینک به مطلب: پوستر ۹ دی
داریم نزدیک میشیم به روز به یادماندنی و افتخار آمیز نه دی! برای دریافت در سایز اصلی بروی تصویر کلیک کنید! صلوات فراموش نشه! ادامه...

والپیپر حضرت آقا
لینک به مطلب: والپیپر حضرت آقا
برای مشاهده در سایز اصلی بروی تصویر کلیک کنید! صلوات برای سلامتی امام زمان(عج) و مقام معظم رهبری و شادی روح امام و شهدا فراموش نشه! ادامه...

تنهایی (لعنت خدا بر تمام سران فتنه)
لینک به مطلب: تنهایی (لعنت خدا بر تمام سران فتنه)
این تنهایی چه می کند با کوچکترین جلبک فتنه ای ایران برای دریافت در سایز اصلی بروی تصویر کلیک کنید صلوات برای شادی امام زمان(عج) و رهبر ادامه...

سلامٌ علی ساکن کربلا (والپیپر)
لینک به مطلب: سلامٌ علی ساکن کربلا (والپیپر)
سلامٌ علی ساکن کربلا پر میزنه دلم رو گنبد طلا این طرح را به یاد شب های هیئت زدم! پی نوشت: هر جایی که سایت قطعه ی 26 یا دوئل یا این ردیف ادامه...

شعری از قیصر امین پور در رثای زینب(س)
لینک به مطلب: شعری از قیصر امین پور در رثای زینب(س)
السلام علیک یا اباعبدالله سلام به همه دوستان گل نرگسی خودم اینقدر گرفتار درسم که حتما دوستان جدید گل نرگس من رو نمیشناسن !! خوب اشکال ادامه...


آخرین مطالب از موضوعات برگزیده
روز شمار محرم

 

آخرین قالب های وبلاگ
آخرین تم های موبایل
آخرین کدهای جاوا اسکریپت
آخرین والپیپرها و پس زمینه ها
پیوند ها



 
 


           
شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, :: 19:8
سعید مرادی

آموزش استفاده از فایل موبایل شنبه چهارم اردیبهشت 1389 13:35

 ويژگيها و قابليتها

- قابل نصب بر روي بیشتر گوشيهاي تلفن همراه كه قابليت اجراي نرم افزار را دارند؛

- نمايش متون فارسي و عربی (همراه با اعراب) بصورت کاملاً پیوسته و صحیح؛

- عدم نياز به پشتيباني تلفن همراه از زبان فارسي؛

- مستقل از اندازه صفحه نمایش تلفن همراه (تنها یک فایل جاوا برای هر اندازه‌ای از صفحه نمایش)؛

- قابليت انتخاب قلم و زمينۀ دلخواه؛

- عدم محدوديت در حجم كتاب يا متن؛

- كاربري آسان با استفاده از همه كليدهاي صفحه كليد تلفن همراه؛

- يادآوري آخرين صفحه، قلم و زمينه؛

كتاب همراه   براي نصب و اجرا نياز به گوشي تلفن همراه با ويژگيهاي زير دارد:

- قابليت پشتيباني از JAVA MIDP2.0 (در حال حاضر بيشتر گوشي هاي موجود در ايران كه قابليت اجراي برنامه نرم افزاري دارند از اين امكان برخوردار هستند)

- صفحه نمايش با حداقل رزولوشن (دقت تصوير) 176 در 208 پيكسل.

- فضاي خالي بر روي حافظه گوشي يا كارت حافظه حداقل به ميزان حجم كتابي كه قصد نصب آن را داريد. (اين ميزان معمولاً بسيار كم مي باشد

نحوۀ استفاده

- نصب: براي نصب كتاب همراه پرنيان بر روي تلفن همراهي كه ويژگيهاي ذكر شده در  را دارا مي باشد، كافيست فايل jar  را با استفاده از كابل USB، رابط مادون قرمز يا رابط Bluetooth از كامپيوتر به گوشي انتقال داده و آن را اجرا كنيد. مراحل نصب را مطابق با دستوراتي كه نمايش داده خواهد شد دنبال كنيد.

- اجرا: بعد از نصب، كتاب را مي توانيد از قسمت نرم افزارهاي نصب شده اجرا كنيد. بعد از نمايش لوگوي مربوطه، كليد دلخواهي را فشار داده و منتظر نمايش صفحه اول كتاب بمانيد.

- استفاده: پس از نمايش صفحه‌اي از كتاب، مي توانيد با فشردن کلید "صفر" در گوشی به راهنمای استفاده از کلیدها دسترسی داشته باشید.

- كليد «وسط» يا 5: خروج

- كليد «باﻻ» يا 2: مرور به باﻻ

- كليد «پايين» يا 8: مرور به پايين

- كليد «راست» يا 6: صفحه بعدي

- كليد «چپ» يا 4: صفحه قبلي


- كليد 3: چند خط باﻻتر

- كليد 9: چند خط پايينتر

- كليد 1: ابتداي صفحه

- كليد 7: انتهاي صفحه

- كليد «*»: انتخاب قلم و زمينه

- كليد «#»: پرش به صفحۀ انتخابي

- كليد صفر: راهنما

کتاب الکترونیکی ویژه تلفن همراه :کانی ها دانلود


 

 

 
» دانلود دروس ویژه موبایل کتاب الکترونیکی ویژه موبایل درس:آب در خشکی

کتاب الکترونیکی ویژه موبایل درس:آب در دریا

کتاب الکترونیکی ویژه موبایل درس:کانیها (چرخه سنگ)

کتاب الکترونیکی ویژه موبایل درس:ماگماتیسم

کتاب الکترونیکی ویژه موبایل درس:سنگهای رسوبی

کتاب الکترونیکی ویژه موبایل درس:سنگهای دگرگونی

کتاب الکترونیکی ویژه موبایل درس:تغییرات سنگها

 
» آخرین مطالب وبلاگ


           
شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, :: 19:3
سعید مرادی

نمونه سوالات  

 

 

   

 

 

 
 
پاسخ فلسفه و منطق



           
شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, :: 19:3
سعید مرادی

 

 
 

 

 

 

 

 



           
شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, :: 18:53
سعید مرادی

 

1 دبيرستان آبسال تهران نمونه 1 دريافت نمونه سوال
2 دبيرستان شاهد امام خميني نمونه 1 دريافت نمونه سوال
3 دبيرستان شاهد امام خميني نمونه2 دريافت نمونه سوال
4 خرداد ماه 83 دبيرستان شاهد امام خميني دريافت نمونه سوال
5 دي ماه 83 دبيرستان شاهد امام خميني دريافت نمونه سوال
6 دي ماه 86 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
7 خرداد ماه 87 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال


           
شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, :: 11:37
سعید مرادی

 

نمونه سوالات شيمي 1

1 دبيرستان آبسال تهران نمونه 1 دريافت نمونه سوال
2 دبيرستان شاهد امام نمونه 1 دريافت نمونه سوال
3 دي ماه 84 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
4 فروردين 85 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
5 خرداد 85 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
6 پرسشهاي فصل 1 و 2 دريافت نمونه سوال
7 سوالات كليه فصلها با فرمت ورد مناسب براي دبيران شيمي دريافت نمونه سوال
8 دي ماه 86 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
9 خرداد ماه 87 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
10 خرداد ماه 87 دبيرستان شاهد امام اراك دريافت نمونه سوال


           
شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, :: 11:35
سعید مرادی

 

نمونه سوالات علوم زيستي

1 سوالات طبقه بندي شده تمام فصلها با جواب دريافت نمونه سوال
2 سوالات طبقه‌بندي شده فصل 1 تا 5 دريافت نمونه سوال
3 خلاصه فصل 8 علوم زيستي دريافت نمونه سوال
4 دبيرستان شاهد امام نمونه 1 دريافت نمونه سوال
5 دي ماه 84 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
6 خرداد 85 كشوري گروه الف با جواب دريافت نمونه سوال
7 خرداد 85 كشوري گروه ب با جواب دريافت نمونه سوال
8 شهريور ماه 85 كشوري با جواب دريافت نمونه سوال
9 شهريور ماه 85 كشوري ، غائبين با جواب دريافت نمونه سوال
10 خرداد ماه 86 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
11 خرداد 86 دبيرستان شهيد نجفي اراك دريافت نمونه سوال
12 دي ماه 86 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
13 خرداد ماه 87 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
14 خرداد ماه 87 دبيرستان شاهد امام اراك گروه 1 دريافت نمونه سوال
15 خرداد ماه 87 دبيرستان شاهد امام اراك گروه 2 دريافت نمونه سوال


           
شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, :: 10:57
سعید مرادی

 

نمونه سوالات رياضي 1

1 دبيرستان شاهد امام نمونه 1 دريافت نمونه سوال
2 دبيرستان شاهد امام نمونه 2 دريافت نمونه سوال
3 دي ماه 74 استان مركزي دريافت نمونه سوال
4 دي ماه 75 استان مركزي دريافت نمونه سوال
5 خرداد 77 استان مركزي دريافت نمونه سوال
6 خرداد 79 كشوري دريافت نمونه سوال
7 شهريور ماه 79 استان مركزي دريافت نمونه سوال
8 اسفند ماه 79 دبيرستان شاهد دريافت نمونه سوال
9 خرداد ماه 80 كشوري دريافت نمونه سوال
10 خرداد ماه 84 دبيرستان شاهد دريافت نمونه سوال
11 خرداد ماه 85 دبيرستان شاهد شهيد نجفي دريافت نمونه سوال
12 خرداد ماه 85 دبيرستان شاهد امام نمونه1 دريافت نمونه سوال
13 خرداد ماه 85 دبيرستان شاهد امام نمونه2 دريافت نمونه سوال
 




           
شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, :: 10:52
سعید مرادی

 

نمونه سوالات فيزيك 1

1 مجموعه فرمولهاي فيزيك 1 دريافت نمونه سوال
2 دبيرستان شاهد امام نمونه 1 دريافت نمونه سوال
3 دبيرستان شاهد امام نمونه2 دريافت نمونه سوال
4 دبيرستان شاهد امام نمونه 3 دريافت نمونه سوال
5 دبيرستان شاهد امام نمونه 4 دريافت نمونه سوال
6 دبيرستان صمصامي نمونه 1 دريافت نمونه سوال
7 خرداد ماه 82 كشوري دريافت نمونه سوال
8 دي ماه 83 دبيرستان شاهد دريافت نمونه سوال
9 خرداد ماه 85 دبيرستان شاهد دريافت نمونه سوال
10 دي ماه 86 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
11 خرداد ماه 87 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
12 خرداد ماه 87 دبيرستان شاهد امام اراك دريافت نمونه سوال
 


           
شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, :: 10:50
سعید مرادی

 

نمونه سوالات زبان انگليسي 1

1 دبيرستان شاهد امام نمونه 1 دريافت نمونه سوال
2 خرداد ماه 84 دبيرستان آزادگان دريافت نمونه سوال
3 فروردين 85 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
4 خرداد 85 كشوري گروه الف با جواب دريافت نمونه سوال
5 خرداد 85 كشوري گروه ب با جواب دريافت نمونه سوال
6 خرداد 85 كشوري گروه ج با جواب دريافت نمونه سوال
7 شهريور 85 كشوري گروه الف با جواب دريافت نمونه سوال
8 شهريور 85 كشوري گروه ب با جواب دريافت نمونه سوال
9 شهريور 85 كشوري گروه ج با جواب دريافت نمونه سوال
10 خرداد 86 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
11 خرداد ماه 87 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
 


           
شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, :: 10:46
سعید مرادی

نمونه سوالات ادبيات فارسي 1

1 خرداد ماه 79 كشوري صبح دريافت نمونه سوال
2 خرداد ماه 79 كشوري بعد از ظهر دريافت نمونه سوال
3 شهريور ماه 79 كشوري دريافت نمونه سوال
4 خرداد ماه 82 كشوري گروه الف دريافت نمونه سوال
5 خرداد ماه 82 كشوري گروه ب دريافت نمونه سوال
6 شهريور ماه 82 كشوري گروه الف دريافت نمونه سوال
7 خرداد ماه 84 كشوري گروه الف با جواب دريافت نمونه سوال
8 خرداد ماه 84 كشوري گروه ب با جواب دريافت نمونه سوال
9 خرداد ماه 84 كشوري غائبين با جواب دريافت نمونه سوال
10 دي ماه 84 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
11 خرداد ماه 85 دبيرستان شاهد امام دريافت نمونه سوال
12 خرداد 86 دبيرستان شهيد نجفي اراك دريافت نمونه سوال
13 دي ماه 86 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
14 خرداد ماه 87 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال


           
شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, :: 10:39
سعید مرادی

1 دبيرستان آبسال تهران نمونه 1 دريافت نمونه سوال
2 دبيرستان شاهد امام نمونه 1 دريافت نمونه سوال
3 دبيرستان شاهد امام نمونه 2 دريافت نمونه سوال
4 دبيرستان شاهد امام نمونه 3 دريافت نمونه سوال
5 دبيرستان شاهد امام نمونه 4 دريافت نمونه سوال
6 خرداد ماه 83 دبيرستان شاهد دريافت نمونه سوال
7 دي ماه 83 دبيرستان شاهد دريافت نمونه سوال
8 دي ماه 84 دبيرستان شاهد دريافت نمونه سوال
9 خرداد 86 دبيرستان شهيد نجفي اراك دريافت نمونه سوال
10 دي ماه 86 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال
11 خرداد ماه 87 دبيرستان ايثارگران اراك دريافت نمونه سوال

 


           
شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, :: 10:34
سعید مرادی

ConvertXtoDVD
Convert videos to DVD to watch on any DVD player
Download | Read more...
Blu-ray to PS3 Blu-ray to PS3
Convert Blu-ray disk to PS3
Download | Read more...
PhotoDVD PhotoDVD
Create animated slideshows with music, transitions and comments for PC / TV / WEB
Download | Read more...
Blu-ray to DVD Blu-ray to DVD
Convert and burn Blu-ray discs to DVD in one click with an optimal quality.
Download | Read more...
CopyToDVD CopyToDVD
Burning suite: burn cds, DVDs, and Blu-ray disks
Download | Read more...
Blindwrite Blindwrite
Backup your video games and non protected CDs, DVDs and Blu-ray disks
Download | Read more...



           
چهار شنبه 13 بهمن 1389برچسب:, :: 17:19
سعید مرادی

درباره وبلاگ


به وبلاگ آموزشی خوش امدید
آخرین مطالب
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانلود اهنگهای فارسی و بازی و آدرس saed2010.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 24
بازدید دیروز : 51
بازدید هفته : 89
بازدید ماه : 683
بازدید کل : 42796
تعداد مطالب : 128
تعداد نظرات : 10
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


<-PollName->

<-PollItems->

@